Hesabım
    Rosamund Pike ve Sacha Baron Cohen, Netflix Romantik Komedisi "Ladies First"te Başrolü Paylaşacak

    Netflix'in yeni romantik komedisi "Ladies First"ün yönetmen koltuğunda Thea Sharrock oturuyor.

    -

    Sacha Baron Cohen ve Rosamund Pike, Netflix'in romantik komedi filmi "Ladies First"te alternatif bir toplumda yaşamaya hazırlanıyor.

    Yönetmen Eleonore Pourriat'ın Fransızca filmi "Je Ne Suis Pas Un Homme Facile"den uyarlanan projeyi Thea Sharrock (The Beautiful Game, Me Before You) yönetecek. Uyarlama senaryoyu Katie Silberman (Booksmart), Natalie Krinsky (The Broken Hearts Gallery) ve Cinco Paul (Despicable Me) yazdı.

    "Ladies First", bir kadın avcısının birdenbire kadınların hakim olduğu bir dünyada yaşamaya başlamasını ve inatçı bir kadın meslektaşının da zorluklara katkıda bulunmasını konu alıyor. Henüz bir çıkış tarihi açıklanmadı.

    Yapımcılar arasında 3dot Productions'tan Liza Chasin'in yanı sıra Eleonore Dailly, Edouard de Lachomette ve Four By Two Films yer alıyor.

    "Ben Kolay Bir Adam Değilim" olarak tercüme edilen, Facile'de Vincent Elbaz ve Marie-Sophie Ferdane'nin rol aldığı orijinal film 2018 yılında Netflix'te gösterime girdi.

    "Borat" filmiyle tanınan Cohen, "The Trial of the Chicago 7" filmindeki performansı ve Borat ile 2020 devam filminin senaryolarındaki çalışmasıyla Oscar adaylığı kazandı. Pike'ın son çalışmaları arasında "Saltburn" ve "The Wheel of Time" dizisi yer alıyor. Oyuncunun aynı zamanda "Now You See Me 3" filminde de yer alması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top