Hesabım
    John Wick Yönetmeninden Yeni Bir Aksiyon Filmi Geliyor: The Professionals

    Chad Stahelski "John Wick" ve "Clue" birleşimi olarak tarif edilen filmin yapımcılığını üstleniyor.

    Lionsgate

    John Wick serisinin yönetmeni Chad Stahelski, Lionsgate'in merak uyandıran yeni aksiyon filmi "The Professionals"ın yapımcılığı üstlenmeye hazırlanıyor.

    Film "John Wick" ile bir cinayet gizemi olan "Clue" filminin birleşimi olarak tarif ediliyor; bir grup kiralık katil İngiliz kırsalında mahsur kalır ve içlerinden biri öldürülür. Geriye kalanlar bu gizemli ölümü çözmek zorundadır. İsim benzerliğine rağmen projenin 1970'lerin İngiltere'deki aynı isimli ünlü aksiyon serisiyle hiçbir bağlantısı yok.

    Senaryonun ilk taslağını Hunter Perot kaleme aldı. "The Dark Knight Rises" gibi filmlerde çalışan eski bir dublör olan, şu anda ise senaryo yazarlığı yapan Madison Turner bu taslağı yeniden kaleme alıyor. Yönetmen koltuğunda kimin oturacağı şimdilik belirsiz.

    Turner daha önce 2017 yapımı "6 Below" filmini kaleme aldı. Chad Stahelski "The Professionals"ın yapımcılığını Alex Young, Jason Spitz, Jason Michael Berman ve Jordan Moldo ile birlikte üstlenecek. Josh Glick, David Bernon ve Perot yönetici yapımcı olarak görev yapacak.

    Stahelski, bir sonraki yönetmenlik çalışması olarak "Highlander"a hazırlanıyor ve Wick evreninde geçen, Keanu Reeves'in de rol aldığı yeni aksiyon filmi "Ballerina"nın da yapımcılığını üstleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top