Hesabım
    "Moana 2"den Yeni Fragman!

    "Moana" devam filmi 29 Kasım'da sinemalarda!

    Disney, 29 Kasım'da vizyona girecek olan "Moana 2"den yeni bir fragman yayınladı. 2016 yapımı ünlü animasyon filminin devamı, izleyicileri Moana, Maui ve alışılmadık denizcilerden oluşan yepyeni bir mürettebatla yeni ve kapsamlı bir yolculuğa çıkarmaya hazırlanıyor.

    Atalarından kendisine rehberlik etmesi için beklenmedik bir çağrı alan Moana, Okyanusya'nın uçsuz bucaksız denizlerine ve tehlikeli, çoktan unutulmuş sulara giderek daha önce deneyimlediği hiçbir maceraya benzemeyen bir maceraya atılır. Moana bu hikayede kabilesinin baş lideri rolünü üstlenmesinin yanı sıra, sevimli küçük kız kardeşi Simea'yla da ilgilenecek.

    Filmin yönetmenliğini Dave Derrick Jr. yaparken, müzikler Abigail Barlow ve Emily Bear, Opetaia Foa'i ve Mark Mancina'nın imzasını taşıyor. İlk filmin müziklerine imza atan Oscar'lı Lin-Manuel Miranda bu filmde yer almıyor.

    Moana” gişede 680 milyon dolar hasılat yaptı ve Disney+'ta bir milyar saatten fazla izlendi. Filmde Maui karakterini seslendiren Dwayne Johnson'ın da dahil olduğu canlı aksiyon "Moana" filmi de Disney'de hazırlık aşamasında.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top