Hesabım
    Sydney Sweeney ve Amanda Seyfried "The Housemaid" Uyarlamasında Başrolde!

    Freida McFadden'ın aynı isimli ünlü romanından uyarlanacak filmi Paul Feig yönetecek.

    -

    Sydney Sweeney ve Amanda Seyfried, Freida McFadden'ın popüler romanından uyarlanan “The Housemaid”de başrolleri paylaşmak için bir araya geliyor. Psikolojik gerilim türündeki filmi “Bridesmaids” ve “A Simple Favor” filmlerinin yönetmeni Paul Feig yönetecek.

    Lionsgate çatısı altında çekilecek filmde Sweeney, zengin çift Nina (Seyfried) ve Andrew'un hizmetçisi olarak yeni bir başlangıç ​​yapmanın rahatlığını yaşayan, mücadele eden genç bir kadın olan Millie'yi canlandıracak. Ancak Millie çok geçmeden bu ailenin sırlarının kendisininkinden çok daha tehlikeli olduğunu öğrenir.

    Lionsgate Sinema Filmi Grubu başkanı Adam Fogelson yaptığı açıklamada, "'The Housemaid'in yaklaşan film listemize katılmasından büyük heyecan duyuyorum" dedi ve şöyle devam etti: “Harika bir film yapımcısı, harika bir oyuncu kadrosu ve harika bir kitaptan harika bir senaryoya sahip olmak mükemmel bir başlangıç ​​noktası. Paul ve Amanda'yla olan önceki iş deneyimlerim olağanüstüydü ve Sydney de olabildiğince yetenekli ve ilgi çekici."

    Lionsgate Motion Picture Group eş başkanı Erin Westerman ise şunları söyledi:

    “Kitabın eğlencesinin bir kısmı da biz onu okurken oyuncu kadrosunu hayal etmekti; Sydney Sweeney ve Amanda Seyfried, Millie ve Nina için mükemmeller; ikisi de gizemli, incelikli ve her şeyi açığa vurmayan karakterlere dönüşme konusunda inanılmaz yetenekliler. Onları, ‘A Simple Favor’da ve yakında çıkacak devam filminde birlikte çalıştığımız, dinamik kadın başrollerle hikaye geliştirme konusunda kanıtlanmış bir geçmişe sahip olan Paul Feig ile bir araya getirmekten heyecan duyuyoruz.”

    Senaryoyu Rebecca Sonnenshine uyarlıyor. “Euphoria” ve romantik komedi “Anyone But You” ile tanınan Sweeney ile “Mamma Mia” ve “The Dropout”un yıldızı Seyfried, Alex Young ve McFadden ile birlikte yönetici yapımcı olarak görev yapacak.

    Hidden Pictures yöneticisi Todd Lieberman yapımcılığını üstlenecek, Carly Kleinbart Elter ise Hidden Pictures projesini denetleyecek. Feig ve Laura Fischer da yapımcılar arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top