Hesabım
    Christopher Nolan, Yeni Filminin Hazırlıklarına Universal'da Başladı

    Matt Damon, filmin başrolünü üstlenmek üzere görüşmeler gerçekleştiriyor.

    -

    Christopher Nolan, büyük bir ticari başarı elde eden Oscar ödüllü son filmi "Oppenheimer"ın ardından, yeni projesi için yine Universal Pictures ile çalışacak.

    Deadline, 17 Temmuz 2026'da gösterime girmesi planlanan yeni filmin prodüksiyonunun 2025'in başlarında başlayacağını ve Matt Damon'ın başrolde yer almak için görüşmelerde bulunduğunu bildiriyor. Bu, Damon'ın "Interstellar" ve "Oppenheimer"ın ardından üçüncü Nolan filmi olacak.

    Yeni film için belirlenen vizyon tarihi, Nolan'ın 2015 yapımı "Interstellar"dan bu yana sürdürdüğü üç yıllık arayı devam ettiriyor. "Dunkirk" 2017'de, "Tenet" 2020'de ve "Oppenheimer" 2023'te vizyona girdi. Ayrıca son 15 yılda yönetmenin filmlerinin çoğu Temmuz ayının üçüncü hafta sonunda izleyicilerle buluştu.

    Nolan, filmi kendi yazdığı bir senaryodan yönetecek ve hem eşi hem de yapımcı ortağı olan Emma Thomas'la birlikte yapımcılığı üstlenecek. Filmin adı ve konusuyla ilgili detaylar henüz bilinmiyor.

    Nolan daha önce bir sonraki filminin "Oppenheimer" kadar "kasvetli" olmayacağını ima etmişti ancak şimdilik tek ipucu bu. Yeni projenin 1960'ların ikonik İngiliz gizem-gerilim dizisi “The Prisoner”ın uzun süredir devam eden yeniden yapımı olacağı yönünde iddialar da var ancak henüz bunun doğru olduğunu gösteren herhangi bir ipucu yok.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top