Hesabım
    "Captain America: Brave New World" Test Gösterimlerinde Başarısız Oldu

    14 Şubat 2025'te vizyona girecek olan yeni Captain America filminin test gösterimlerinden detaylar sızdırıldı.

    Marvel Studios

    Anthony Mackie'nin Marvel Sinematik Evreni'nin yeni Kaptan Amerika'sı olacağı "Captain America: Brave New World" (Kaptan Amerika: Cesur Yeni Dünya) 14 Şubat 2025'te sinema salonlarında yerini alacak.

    Geçen hafta filmin test gösterimleri yapıldı ve iki farklı versiyonu izletildi. Bu kurgulardan birinin olay örgüsü ayrıntıları internete sızdırıldı. Test gösterimine katılan kişi filmi beğenmediğini belirtirken, sosyal medyadan gelen yorumlar da aynı şekilde oldu.

    World of Reel, test gösterimlerine katılanların filmi genel olarak “önemsiz” ve “düz” olarak nitelendirdiğini belirtiyor. Olay örgüsünü reddit'te ayrıntılı olarak açıklayan kullanıcının yönelttiği eleştiriler arasında, filmin "Captain America: The Winter Soldier" ve "Captain America: Civil War" filmlerinin hikayesini tekrarlıyormuş gibi görünmesi, hikayenin fazla öngörülebilir olması, Disney+'ta yayınlanacak bir film gibi görünmesi yer alıyor.

    Ayrıca Red Hulk'ın filmde yeteri kadar görünmemesi, Betty Ross karakterine geri dönen Liv Tyler'ın ve Bucky Barnes rolündeki Sebastian Stan'in de çok küçük sahnelere sahip olması nedeniyle de film eleştiriliyor. Test gösterimindeki filme yönetilen en temel eleştirilerden biri ise filmin, Sam Wilson'ın neden Kaptan Amerika olduğu ve neden Avengers'a liderlik etmesi gerektiği gibi konuların altını dolduramamış olması.

    Filmin çekimleri ilk olarak Haziran 2023'te tamamlanmıştı ve gösterim tarihi Temmuz 2024 olarak belirlenmişti ancak daha sonrasında proje ertelendi. Geçtiğimiz Aralık ayında Matthew Orton, Marvel tarafından "ek sahneler ve materyaller" yazmak üzere işe alındı. Bu yaz ek çekimler yapıldı ve yeni karakterler de eklendi.

    350 milyon dolarlık epik bir bütçeye sahip olduğu söylenen film, Marvel için korkunç bir karmaşaya dönmüş durumda. Kötü geçen test gösterimlerinin ardından, Şubat ayına kadar filmde ne gibi düzenlemeler yapılacağını kestirmek zor olsa da Marvel Studios'un bu dev bütçeli filmin batmasını engellemek için birtakım girişimlerde bulunacağı kesin. Bu girişimlerin, "Captain America: Brave New World"ü son yılların batan süper kahraman filmlerinden biri olmaktan kurtarıp kurtarmayacağını ise zaman gösterecek...

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top