Hesabım
    Martin Scorsese: "Emekli Olmaya Hiç Niyetim Yok"

    Son günlerde projelerinin iptal edilmesiyle gündeme gelen Scorsese, yönetmenliği bırakmaya niyetinin olmadığını açıkladı.

    Apple

    81 yaşındaki usta yönetmen Martin Scorsese, Ridley Scott ve Paul Schrader'ın yolunu izliyor gibi görünüyor; yönetmen koltuğunu bırakmayı hiç düşünmüyor.

    En son "Dolunay Katilleri" filmini yöneten ünlü yönetmen, bu hafta kariyer başarı ödülü olarak kendisine verilen Premio Della Mole Ödülü'nü kabul etmek için İtalya'nın Torino kentindeki Sinema Müzesi'nde bir basın toplantısına katıldı.

    Medyayla yaptığı görüşme sırasında, çalışmaya devam edeceğini oldukça açık bir şekilde söyledi ve son zamanlarda, gelecek projelerinin sağlık sorunları nedeniyle ertelendiğine yönelik söylentilerin yanlış olduğunu söyledi:

    "Emekli olmaya hiç niyetim yok. Frank Sinatra'yı konu alan film, üzerinde çalıştığım İsa'yı konu alan film nedeniyle ertelendi. Umarım Tanrı bana bunları bitirecek gücü ve parayı verir.

    Martin Scorsese'nin Frank Sinatra ve İsa Filmleri Rafa Kaldırıldı

    Scorsese'nin önünde İsa filmi, Sinatra biyografisi, Teddy Roosevelt filmi, "Dolunay Katilleri"nin de yazarı olan David Grann'in yeni romanı "The Wager"ın uyarlaması ve Marilynne Robinson'un "Home" uyarlaması da dahil olmak üzere çok sayıda film bulunuyor. Ancak bu projelerin hangi sırayla çekileceği şimdilik belirsiz.

    Aynı zamanda bir “New York Çeteleri” TV dizisinin de yapımcılığını üstlenen Scorsese geçen hafta bir gemi kazası belgeseli çekmeye başladı. Film, büyükanne ve büyükbabasının doğduğu Sicilya'daki atalarının köklerini ele alacak ve antik dünyadaki gemiler, denizciler, kargolar ve deniz ticareti hikayelerini yeniden inşa etmek için antik gemi enkaz alanlarından kurtarılan eserler üzerinde DNA analizi de dahil olmak üzere bilimsel araçları keşfedecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • Martin Scorsese'nin Frank Sinatra ve İsa Filmleri Rafa Kaldırıldı
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top