Hesabım
    Will Smith ve Michael Bay'den Yeni Bir Aksiyon Filmi Geliyor: "Fast and Loose"

    Yönetmen Michael Bay ve Will Smith, Netflix aksiyon filmi "Fast and Loose" için yeniden bir araya geliyor.

    -

    Bad Boys”un sinemalarda gösterime girmesinden yaklaşık 30 yıl sonra Will Smith ve Michael Bay yeniden bir araya gelmeyi planlıyor. Bay, Netflix için aksiyon filmi "Fast and Loose"u yönetmek için görüşmelerde bulunuyor ve Smith de başrolde yer alacak.

    "Fast and Loose", Tijuana'da hiçbir anısı olmadan uyanan bir adamı konu alıyor. Geçmişinin parçalarını bir araya getirirken iki hayat yaşadığını öğrenir: Birinde suç patronudur, diğerinde ise gizli görevdeki bir CIA ajanıdır.

    Filmin senaryosunu Jon Hoeber, Erich Hoeber, Chris Bremner ve Eric Pearson yazdı. Yapımcılar arasında 87North'tan Smith, Kelly McCormick ve David Leitch yer alıyor. Eş başkan ve sinema filmi başkanı Jon Mone ve Ryan Shimazaki, Westbrook Studios ve James Lassiter için prodüksiyonu üstlenmek üzere görüşmelerde bulunuyor.

    Bay ve Smith ilk olarak 1995 yapımı, Bay'in ilk uzun metrajlı filmi olan “Bad Boys” için bir araya geldi. Ticari bir başarı elde eden filmin ardından üç devam filmi geldi: "Bad Boys II", "Bad Boys for Life" ve "Bad Boys: Ride or Die."

    Smith, "King Richard" filmindeki Richard Williams rolüyle 2021'de Oscar kazandı ancak ödülünden çok ödül töreninde Chris Rock'a tokat atmasıyla hafızalara kazındı. 2022'de Apple'ın "Emancipation" filminde rol alan Smith, sırada Daniel Suarez'in 2014 tarihli romanı "Influx"tan uyarlanan, Sony Pictures'ın bilim kurgu gerilim filmi "Resistor"da rol alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top