Hesabım
    Sam Raimi'nin Yıllar Sonra Gelen Korku Filmi İçin Rachel McAdams'ın Adı Geçiyor

    Rachel McAdams'ın, Raimi'nin "Send Help" adlı yeni projesinde başrolü üstlenmek üzere görüşmeler gerçekleştirdiği bildiriliyor.

    -

    Sam Raimi'nin Marvel Studios'ta üçüncü bir "Doctor Strange" filmini yönetmek üzere görüşmeler gerçekleştirdiğine yönelik raporların hemen ardından, yönetmenin sıradaki projesinde de önemli bir gelişme yaşandı.

    The Insneider'ın haberine göre, Raimi'yle “Doctor Strange in the Multiverse of Madness”ta birlikte çalışan Rachel McAdams, yönetmenin yeni korku filmi “Send Help”in başrolünü üstlenecek.

    Proje, Raimi'nin korku türüne dönüşü ve 2009 yapımı “Drag Me To Hell”den bu yana yönettiği ilk korku filmi olacak. Başlangıçta Sony Pictures'ta geliştirilen ama şu anda 20th Century Studios'ta olan proje "Misery" (Ölüm Kitabı) ve "Cast Away" (Yeni Hayat) filmlerinin birleşimi olarak tarif ediliyor.

    Kara komedi - macera korku filmi, Linda ve onun sinir bozucu patronu Bradley'yi konu alıyor. Çift, bir iş seyahatindeyken uçakları düşer ve bir adada mahsur kalırlar. Kazadan yalnızca ikisi hayatta kalır ve Linda'nın ciddi hayatta kalma becerileri varken Bradley'nin yoktur.

    2009 yapımı "Friday the 13th" filminin yazarları Mark Swift ve Damian Shannon, ilk senaryoyu yazdılar ve Scott Beck ve Bryan Woods (A Quiet Place) yeniden yazım işlemini gerçekleştirdiler.

    “Send Help” önümüzdeki yılın Ocak ayında çekimlere başlayacak. Önümüzdeki haftalarda McAdams'ın katılımının kesinleşmesi ve daha fazla oyuncunun açıklanması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top