Hesabım
    "Five Nights At Freddy's" Devam Filmi Daha Büyük, Daha Korkunç Olacak

    Josh Hutcherson, "Freddy'nin Pizza Dükkanı'nda Beş Gece" devam filmi hakkında açıklamalarda bulundu.

    Blumhouse Productions

    İlk filmin büyük gişe başarısının ardından Universal Pictures'ın "Five Nights at Freddy's" (Freddy'nin Pizza Dükkanı'nda Beş Gece) devam filmine hemen yeşil ışık yakması hiç de sürpriz olmadı.

    Scott Cawthon'un ünlü video oyunu serisine dayanan film genel olarak olumsuz eleştiriler aldı ancak büyük bir hit oldu; 20 milyon dolarlık bütçeden 295 milyon dolar hasılar elde ederek Blumhouse'un bugüne kadarki en yüksek hasılat yapan filmi oldu. Aynı zamanda ilk gösteriminin yapıldığı Peacock için de yayın rekorları kırdı.

    Filmde Josh Hutcherson, terk edilmiş bir pizzacıda işe başlayan sorunlu bir güvenlik görevlisini canlandırıyor ve burada animatronik maskotların cinayete meyilli çocuklar tarafından ele geçirildiğini keşfediyor.

    2025'in Aralık ayında vizyona girmesi planlanan devam filminin çekimleri üç hafta içinde New Orleans'ta başlayacak. Esquire ile konuşan Hutcherson, hayranların "Five Nights At Freddy's 2"den neler bekleyebileceğini anlattı:

    "[Devam filmi] Çok daha büyük; riskler daha yüksek. Daha fazla animatronik getiriliyor, farklı animatronikler getiriliyor ve dünya büyük bir şekilde açılıyor. Şu anda bu dünyayı inşa etme, onu gerçekten harika bir şekilde genişletme ve aynı zamanda karakterlerin gerçekten sağlam durmasını sağlama arasındaki dengeyi buluyoruz.

    Bu, bence ilk filmde hepimizin uğruna savaştığı bir şey, çünkü Five Nights at Freddy's'de yaratılan bu dünya o kadar ortada ki. Bir bakıma o kadar abartılı ve tuhaf ki, işe yarayacak şey karakterlerin duygusal gerçeklerini bulmaktı. Hayranların bununla çılgına döneceğini düşünüyorum. Çok eğlenceli olacak. Aslında daha da korkutucu olacak."

    Serinin ikinci filmden sonra da devam edip etmeyeceğine gelince Hutcherson, projenin "potansiyel olarak çok uzun bir vadeye sahip olabileceğini ve çok eğlenceli olabileceğini" söylüyor ve şöyle ekliyor: "ancak bu noktada ikinci filme odaklanıyoruz. Bundan sonra ne olacağını göreceğiz."

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top