Hesabım
    Austin Butler ve Matt Smith, Darren Aronofsky'nin Yeni Filminin Setinde Görüntülendi

    Darren Aronofsky'nin yeni filmi "Caught Stealing"in setinden görseller geldi.

    -

    Oscar adayı Austin Butler (Elvis, Dune: Part II) ve Emmy adayı oyuncu Matt Smith (House of the Dragon, Doctor Who), Darren Aronofsky'nin yeni filminin setinde görüntülendi.

    "Caught Stealing" adlı filmin senaryosunu, yazar Charlie Huston'ın aynı adlı romanından uyarladı. Film ilk olarak 2013 yılında Patrick Wilson'ın başrolde olacağı bir uyarlama için planlanmıştı ancak bu proje hayata geçirilemedi.

    Hikaye, eski bir lise beyzbol öğrencisiyken alkolik bir barmene dönüşen ve New York City'de bir hazine avına çıkan Hank Thompson'ı (Austin Butler) konu alıyor. Sadist bir polis memuru hazineyi bulmak için Thompson'dan, tetikçilerden ve gangsterlerden kaçmaya çalışır.

    -

    Oyuncu kadrosunda ayrıca Zoë Kravitz, Regina King, Liev Schreiber, Bad Bunny ve Vincent D'Onofrio gibi isimler yer alıyor. Matt Smith set fotoğraflarında mohawk stili saçlarıyla dikkat çekiyor.

    -

    Darren Aronofsky aynı zamanda Jeremy Dawson, Dylan Golden, Ari Handel ve Ann Ruark ile birlikte filmin yapımcılığını da üstleniyor. "Bir Rüya İçin Ağıt", "Siyah Kuğu" gibi unutulmaz filmlere imza atan Aronofsky son olarak, Brendan Fraser'a En İyi Erkek Oyuncu Oscar'ı kazandıran "The Whale" (Balina) filmine imza atmıştı.

    -

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top