Hesabım
    Bilim Kurgu Gerilim Filmi "Companion"dan İlk Fragman Yayınlandı

    Başrollerini Sophie Thatcher ve Jack Quaid’in üstlendiği "Companion" (Kusursuz Arkadaş) 10 Ocak 2025'te sinemalarda...

    Yapımcılığını "Barbarian" filmiyle büyük ses getiren yönetmen Zach Cregger'ın, yönetmenliğini "My Dead Ex", "Suburgatory" gibi dizilerin yazarı Drew Hancock'un üstlendiği "Kusursuz Arkadaş" (Companion) filminden ilk fragman yayınladı.

    Fragmanda filmin "The Notebook"un stüdyosundan geldiği vurgulanıyor ve hikaye klasik bir aşk hikayesi gibi başlıyor ancak çok geçmeden bu vaat tamamen tersine dönüyor.

    "Yellowjackets" ile çıkış yapan Sophie Thatcher, ürpertici bir şekilde gülümseyen Jack Quaid'in (The Boys) silah zoruyla aşk yaşadığı bir kadını canlandırıyor. Bir sahnede, Quaid ona şarap içip yemek yerken o bir sandalyeye zincirlenmiştir. Bir diğerinde, o ya da bir başkası onu ayak bileğinden tutarak ormanda kovalıyor ve sürüklüyor. Bir noktada saldırganı boynundan bıçaklıyor. Masaya döndüğünde Quaid'e bakıyor ve kolu alev alana kadar elini mumun alevinin üzerinde tutuyor.

    Filmin konu detayları gizli tutulsa da bunun "yeni bir tür aşk hikayesi" olduğu vurgulanıyor. Sophie Thatcher ve Jack Quaid'in yanı sıra Lukas Gage, Megan Suri, Harvey Guillén ve Rupert Friend de filmde rol alıyor.

    Yapımcılığını Raphael Margules, J.D. Lifshitz, Zach Cregger ve Roy Lee'nin üstlendiği filmin baş yapımcıları ise Tracy Rosenblum ve Jamie Buckner.

    "Kusursuz Arkadaş" 10 Ocak 2025'te sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top