Hesabım
    Andrew Garfield, Yeniden Spider-Man Olmak İstiyor

    Andrew Garfield, doğru bir proje olması durumunda yeniden Örümcek Adam rolüne dönmeye sıcak bakıyor.

    Sony Pictures

    Gişe rekorları kıran “Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok”ta (Spider-Man: No Way Home) Peter Parker/Örümcek Adam rolüne geri dönen aktör Andrew Garfield, belirli koşullar altında Marvel Sinematik Evreni'ne memnuniyetle geri döneceğini belirtti.

    Başrolü Florence Pugh ile paylaştığı yeni romantik draması "We Live in Time"ın tanıtımı için Esquire ile konuşan Garfield, "The Amazing Spider-Man 3"ün rafa kaldırılmasının ardından "askıda kaldığını" söyledi.

    Garfield karakterinin "Eve Dönüş Yok"ta geri dönmesinin ise kendisi için "gerçekten iyileştirici" olduğunu belirtiyor ve bu nedenle geri dönmeye hevesli olduğunu açıklıyor:

    “Elbette, eğer doğru bir şey olursa, eğer kültüre katkı sağlarsa, harika bir konsept ya da daha önce yapılmamış, benzersiz, tuhaf ve heyecan verici bir şey olursa ve canla başla girişeceğiniz bir şey varsa, yüzde 100 geri dönerim. Bu karakteri seviyorum ve neşe getiriyor. Eğer biraz olsun mutluluk getiriyorsam, karşılığında ben de sevinç duyuyorum.”

    Andrew Garfield'ın geri döneceğine dair pek çok söylenti dolaşsa da Sony Pictures ya da Marvel'dan onun ya da Tobey Maguire'ın "Spider-Man 4"te Tom Holland'a katılıp katılmayacağı yönünde resmi bir açıklama gelmedi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top