Hesabım
    "Yaren Leylek" Vizyona Girdi!

    "Yaren Leylek" sımsıcak hikayesiyle her yaştan izleyiciyi sinemalara davet ediyor.

    Uzun yıllardır her sene ülkemize gelen Yaren Leylek’in Adem Amca ile kurduğu efsanevi dostluktan ilham alan "Yaren Leylek" bugün vizyona girdi. Senaryosunu Arzu Yurtseven’in yazdığı, yönetmenliğini Onur Uzun’un üstlendiği, proje tasarımı ise Hande Alpaslan’a ait olan "Yaren Leylek" sımsıcak hikayesiyle her yaştan izleyiciyi sinemalara davet ediyor!

    Filmde Buğra Gülsoy, Seçkin Özdemir, Hande Doğandemir, Azra Aksu, Emir Ali Doğrul, Atahan Çatalbaş, Meral Çetinkaya, Tarık Papuçcuoğlu, Murat Kılıç, Cenk Gürpınar, Işınsu Zırh ve Ayfer Tokatlı gibi deneyimli ve genç isimler birlikte rol alıyor.

    Aile, dostluk ve hayvan sevgisi temelleri üzerine kurulu macera dolu hikayede, annesi hamile olan ama kendisi henüz bir kardeşi olma fikrine hazır olmayan küçük Adem’in maceraları anlatılıyor. Annesi Arzu ve babası Hakan ile birlikte babaannesinin evine giden Adem, burada dedesinin leyleği Yaren ile tanışır ve ilk andan itibaren onunla farklı bir bağ kurar.

    Adem burada, babasının, amcası ile küs olmasından dolayı yıllardır görüşemediği kuzeni Kerem ve onun arkadaşı Derya ile de çok iyi anlaşır. Kasabada leylekler için yuva yapan İlyas, Yaren'in yuvasından düşen bir yumurtayı kurtaran Adem'e bir usturlap verir. Adem, babaannesinin anlattığı hikayelerden yola çıkarak bu usturlabın ölümsüzlük suyunun yerini gösterdiğine inanır. Bu durumun ardından Adem, Kerem ve Derya ile birlikte ölümsüzlük suyunu bulmak için zorlu bir maceraya atılır.

    "Yaren Leylek" şimdi sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top