Hesabım
    Nicole Kidman'lı Erotik Gerilim "Babygirl"den İlk Fragman

    Filmde Nicole Kidman'a Harris Dickinson ve Antonio Banderas eşlik ediyor.

    A24, “Bodies Bodies Bodies” filminin yönetmeni Halina Reijn'in yönettiği, başrollerini Nicole Kidman ve Harris Dickinson'ın paylaştığı yeni erotik gerilim filmi “Babygirl”den ilk fragmanı yayınladı.

    Film, evli ve yüksek rütbeli bir CEO'nun (Kidman), büyüleyici ve çok daha genç bir stajyerle (Dickinson) yaşadığı yasak aşk sayesinde özgürleşme duygusunu bulmasını konu alırken, profesyonel bir ortamda güç dinamikleri ve cinselliğin karmaşıklığını araştırıyor.

    Fragmanda da görüldüğü gibi, ikili, ateşli ilişkilerinin doğasında var olan güç farkıyla tehlikeli boyutlara varıncaya kadar oynuyor.

    En İyi Erotik Gerilim Filmleri

    Filmin prömiyeri yaz başında Venedik Film Festivali'nde yapıldı ve beğenilen performansıyla Nicole Kidman En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'ne layık görüldü. Kidman, annesinin vefatı nedeniyle ödülü şahsen kabul edemese de festivalin basın toplantısında rolü hakkında şunları söylemişti:

    “Film açıkça, seksle ilgili, arzuyla ilgili, içsel düşüncelerinizle ilgili, sırlarla ilgili, evlilikle ilgili, gerçekle, güçle, rızayla ilgili… Bu bir kadının hikayesi ve umuyorum ki çok özgürleştirici bir hikayedir.

    Bir kadın tarafından, onun bakış açısıyla anlatılıyor… ve benim için bunu bu kadar benzersiz kılan şey, birdenbire bu malzemeyle bir kadının ellerinde olacak olmamdı ve bunları paylaşmak çok derin ve çok özgürleştiriciydi.”

    "Babygirl"de ayrıca Antonio Banderas ve Sophie Wilde rol alıyor. Amerika Birleşik Devletleri'nde yıl sonunda vizyona girecek olan filmin ülkemizdeki vizyon tarihi henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top