Hesabım
    Halle Berry, "Crime 101" Filminde Chris Hemsworth'e Katıldı

    Filmde Mark Ruffalo ve Barry Keoghan da rol alıyor.

    -

    Oscar ödüllü Halle Berry, Don Winslow'un 2021 kısa romanından, Amazon MGM Stuidos tarafından uyarlanacak olan "Crime 101" filminin kadrosuna katılmak için son görüşmeleri gerçekleştiriyor. Filmde Chris Hemsworth, Mark Ruffalo ve Barry Keoghan rol alıyor.

    Hikaye, Pasifik Kıyısı'nda meydana gelen ve on yıldır çözülemeyen üst düzey mücevher hırsızlıklarının suçunun, polis tarafından Kolombiyalı kartellere yüklenmesiyle başlıyor.

    Pragmatik, orta yaşlı, yakın zamanda boşanmış ve San Diego doğumlu dedektif Lou Lubesnick ise tamamen farklı bir şüphelinin peşindedir: çok katı kurallarla yaşadığı için yakalanmaktan kurtulan güler yüzlü, yalnız kurt bir mücevher hırsızı.

    Berry'nin bu hırsızın mallarını koruyan Sharon adında bir sigorta komisyoncusu rolünü üstleneceği tahmin ediliyor. Filmin yönetmenliğini "American Animals"ın yönetmeni Bart Layton üstlenecek. Senaryoyu ise Peter Straughan kaleme aldı.

    Layton, Hemsworth, Ben Grayson, Shane Salerno, Eric Fellner, Tim Bevan, Dimitri Doganis ve Derrin Schlesinger yapımcılığını üstleniyor. Çekimler bu ay başlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top