Hesabım
    "Scream 7" Filminin Vizyon Tarihi Açıklandı

    Melissa Barrera'nın kovulmasıyla tartışma yaratan "Çığlık 7"nin vizyon tarihi belirlendi.

    Spyglass Media Group

    “Çığlık” (Scream) serisinin yedinci filmi için vizyon tarihi 27 Şubat 2026 olarak belirlendi. Bu filmde, serinin yıldızı Neve Campbell, Sidney Prescott rolüne geri dönerken serinin orijinal senaristi Kevin Williamson da yönetmen koltuğuna geçecek.

    Campbell, maaş anlaşmazlığı nedeniyle “Çığlık 6”da rol almadı. Ancak, serinin yeni yıldızı Melissa Barrera'nın Filistin'e destek veren sosyal medya yorumları nedeniyle "Çığlık 7"den kovulması ve Jenna Ortega'nın da projeden kendi isteğiyle ayrılmasının ardından Campbell'e yeniden teklif götürüldü.

    Yapımcıların Campbell'in yanı sıra Patrick Dempsey'in de geri dönmesini istediği bildirilmişti ancak şu anda seriden başka hangi isimlerin geri döneceği belli değil; buna serinin tüm filmlerinde Gale Weathers'ı canlandıran Courteney Cox da dahil. Ayrıca yeni filmin hikaye detayları da bilinmiyor.

    Campbell daha önceki röportajlarında çekimlerin Aralık ayında başlayacağını belirtmişti, bu durumda oyuncu kadrosunun kısa süre içinde duyurulması bekleniyor.

    Senaryo Guy Busick tarafından yazılıyor, James Vanderbilt, William Sherak ve Paul Neinstein yapımcılığını üstleniyor. Radio Silence ise Paramount Pictures ve Spyglass Media için yönetici yapımcılığını üstleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top