Hesabım
    "Joker: İkili Delilik" Eleştirmenleri İkiye Böldü

    "Joker" devam filminin basın gösteriminin ardından filmle ilgili ilk yorumlar geldi...

    Warner Bros.

    2019 yapımı "Joker" filmi izleyicilerin büyük beğenisini topladı. Film 55 milyon dolarlık maliyetine karşılık gişede 1 milyar doların üstünde hasılat elde ederken, başroldeki Joaquin Phoenix'e En İyi Erkek Oyuncu Oscar'ını getirdi. Toplam 11 dalda Oscar adaylığı alan film, En İyi Orijinal Müzik dalında da ödüle uzanmayı başardı.

    Yönetmen Todd Philips, "Joker"in tek filmlik bir hikaye olarak planlandığını vurguluyordu ancak bu başarının ardından bir devam filminin gelme olasılığı tartışılmaya başlandı. Nihayet 2022'nin Haziran ayında bir devam filminin geleceği kesinleşti.

    "Joker: İkili Delilik" o günden bu yana büyük bir merakla bekleniyor. Filmin Arthur Fleck'in hikayesini nasıl sürdüreceğine dair duyulan merak bir yana, Lady Gaga'nın Harley Quinn olarak kadroya katılması ve filmin müzikal olarak planlanması da bizi nasıl bir devam filmi beklediğine dair merakımızı körüklüyor.

    Dünya prömiyerini 81. Venedik Film Festivali'nde yapan devam filmi, seyircilerle ve eleştirmenlerle buluştuğu ilk andan itibaren karışık yorumlar alıyor. Filmin estetik tercihlerini ve hikayesini sevenler olduğu kadar, sevmeyip kötü eleştirenler de var.

    4 Ekim'de vizyona girecek olan film, ülkemizde de ön gösterim ve basın gösterimleriyle açılışını yaptı; aldığı tepkiler ise yine ikiye bölündü. İşte "Joker: İkili Delilik" için yapılan ilk yorumlar...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top