Hesabım
    Clint Eastwood İmzalı "Juror #2" Filminin İlk Fragmanı Yayınlandı

    Clint Eastwood bu kez gerilim dolu bir mahkeme draması için kamera arkasına geçti.

    Warner Bros. Pictures, Clint Eastwood'un son filmi “Juror #2” için ilk fragmanı yayınladı.

    Filmde Nicholas Hoult, yüksek profilli bir cinayet davasında jüri üyesi olarak görev yaparken kendisini ciddi bir ahlaki ikilemle boğuşurken bulan aile babası Justin Kemp'i canlandırıyor. Fragmanda Kemp, geç saatte araç kullanırken muhtemelen bir geyiğe çarpıyor. Bundan bir yıl sonra jüri görevine çağrıldığında, bu “geyik” olayının davayla bağlantılı olabileceğini, üstelik jürinin kararını etkileyebilecek kadar kritik öneme sahip olduğunu fark ediyor.

    İzleyenleri gerilim dolu bir mahkeme dramasına davet eden filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Oscar ödüllü J.K. Simmons, Toni Collette, Chris Messina, Gabriel Basso, Zoey Deutch, Cedric Yarbrough, Leslie Bibb ve Kiefer Sutherland gibi isimler yer alıyor.

    Eastwood filmi Jonathan Abrams'ın (Escape Plan) senaryosundan yönetti. Yapımcılığı Eastwood, Tim Moore, Jessica Meier, Adam Goodman ve Matt Skiena; yürütücü yapımcılığı ise David M. Bernstein, Ellen Goldsmith-Vein ve Jeremy Bell üstleniyor.

    Filmin orijinal müziklerini Mark Mancina besteledi ve kurgusunu Oscar ödüllü editör Joel Cox (Unforgiven) ile editör Joel Cox yaptı. Yapım tasarımını Ron Reiss, kostüm tasarımını BAFTA adayı Deborah Hopper (Changeling) üstlenirken, görüntü yönetmeni olarak Yves Bélanger görev aldı.

    "Juror #2" filminin ülkemizdeki vizyon tarihi henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top