Hesabım
    Batman'in Düşmanları Bane ve Deathstroke Aynı Filmde Buluşuyor

    DC Studios'tan Batman çizgi romanlarının Bane ve Deathstroke karakterlerini bir araya getiren yeni bir film geliyor.

    Warner Bros.

    Warner Bros. Pictures'ın, James Gunn ve Peter Safran yönetimindeki DC Studios'ta, Batman'in kötü karakterleri Bane ve Deathstroke'u içeren yeni bir film üstünde çalıştığı bildiriliyor.

    Haberi duyuran The Hollywood Reporter, projenin şu anda geliştirme aşamasında olduğunu ve "Captain America: Brave New World" filminin yazarı Matthew Orton'un bir senaryo taslağı üzerinde çalıştığını söyledi. Şu anda projeye bağlı bir yönetmen yok.

    Filmin Gunn ve Safran'ın baştan tasarladığı DC Evreni'nin bir parçası mı olacağı, yoksa Matt Reeves'in "The Batman"i gibi ayrı bir "Elseworlds" çalışması mı olacağı net değil. Ülkemizde BluTV'de yayınlanan HBO dizisi "The Penguin" ve yakında gösterime girecek olan "Joker: Folie a Deux" gibi yapımlar da yeni DCU'dan ayrı olarak Batman kötü adamlarına dayanıyor.

    Bane ve Deathstroke daha önce canlı aksiyon filmlerde yer almıştı; Tom Hardy, Christopher Nolan'ın "The Dark Knight Rises" filminde ana kötü adam olarak Bane'i canlandırırken, Joe Manganello da "Justice League" filminin sonundaki bir sahnede Deathstroke olarak görünmüştü.

    Bane karakteri ayrıca, Max'in "Harley Quinn" animasyon serisinin en dikkat çeken karakterlerinden biriyken Deathstroke, The CW'nin "Arrow" dizisinin ikinci sezonundaki kötü adam olarak yer aldı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top