Hesabım
    Safa Sarı'dan "Leydi Di"ye Şarkı Sürprizi

    "Leydi Di" 4 Ekim'de Sinemalarda!

    Yapımcılığını Ercan Saatçi'nin üstlendiği, başrollerinde Mahir İpek, Özge Özder, Safa Sarı, Bestemsu Özdemir, Celil Nalçakan ve Muharrem Türkseven’in yer aldığı "Leydi Di" filmi, hem hikâyesi hem de müzikleriyle izleyicileri büyülemeye hazırlanıyor.

    Özellikle "Çok Güzel Hareketler 2" programında taklit yeteneğiyle öne çıkan Safa Sarı, filmde canlandırdığı Güven karakterinin yanı sıra, seslendirdiği "Leydi Misin Di Misin?" şarkısıyla da dikkatleri üzerine çekti.

    Sözleri Serhan Bülbül ve Ercan Saatçi’ye, düzenlemesi ise Serhan Bülbül’e ait olan bu şarkıya Sarı’nın kattığı özgün yorum, sosyal medyada beğeni yağmuruna tutuldu. İlk kez bir şarkıyı stüdyoda seslendiren Safa Sarı, “Benim için harika bir deneyim oldu” diyerek heyecanını paylaştı.

    4 Ekim'de sinema salonlarında yerini almaya hazırlanan "Leydi Di" filminin konusu kısaca şöyle:

    Dürüst ve sadık bir Yeminli Malî Müşavir olan Nevzat Kesik, manevi oğlu muhasebeci Güven tarafından bir dolandırıcılık planının içine düşer. Güven, büyük aşkı Maya ile birlikte Nevzat’ın müşterisi Aziz'i dolandırıp kaçmak için harekete geçer. Ancak Maya'nın çalıştığı Leydi Di Pavyon'un sakinleri, Aziz'in alacaklıları derken oyun içinde yeni oyunlar kurulur, plan kontrolden çıkar.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top