Hesabım
    ABD Box Office: "Megalopolis" Battı, "Vahşi Robot" Zirvede!

    Francis Ford Coppola imzalı "Megalopolis" izleyicilerden geçer not alamadı.

    Universal

    DreamWorks ve Universal'ın yeni animasyonu "The Wild Robot" (Vahşi Robot), Amerika gişesine bir numaradan giriş yaptı. Hem eleştirmenlerden hem de izleyicilerden son derece iyi yorumlar ve puanlar alan film, 35 milyon dolarlık açılış hasılatıyla beklentilerin ötesinde bir başarı elde etti.

    İkinci sırada, dördüncü hafta sonunda sadece %37'lik bir düşüşle dikkat çekici konumunu sürdüren ve 16.3 milyon dolar daha kazanarak toplam gelirini 250.3 milyon dolara çıkaran "Beetlejuice Beetlejuice" (Beterböcek Beterböcek) yer alıyor. Pazartesi gününe kadar bu film, 1989 yapımı "Batman"ı geride bırakarak Burton'ın "Alice Harikalar Diyarında"dan sonra en çok hasılat yapan ikinci filmi olacak.

    Geçen hafta sonu 25 milyon dolarla ikinci sırada açılış yapan "Transformers: One" (Transformers: Başlangıç) %63'lük bir düşüşle 9.3 milyon dolara geriledi ve üçüncü sırada kendine yer buldu. Dördüncü sıraya, 5.6 milyon dolarla Hint aksiyon filmi "Devara: Part 1" yerleşirken, "Speak No Evil" (Sakın Ses Çıkarma) 4.3 milyon dolarla beşinci sırada yer aldı.

    Haftanın gişe performansı en çok merak edilen filmi, Francis Ford Coppola'nın kendisinin finanse ettiği 120 milyon dolarlık "Megalopolis" ise 4 milyon dolarlık açılış hasılatıyla altıncı sırada yer alıyor. Eleştirmenlerin yorumları ikiye bölünmüş olsa da izleyicilerden gelen yorumlar genellikle olumsuz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top