Hesabım
    Ana de Armas'lı "John Wick" Spin-Off Filmi "Ballerina"dan İlk Fragman!

    Merakla beklenen "Ballerina" 6 Haziran 2025'te vizyona girecek.

    Lionsgate, ilk John Wick spin-off filmi “Ballerina”nın ilk fragmanını yayınladı. Film, John Wick'in (Keanu Reeves) de yetiştiği bale okulunda, Ruska Roma'da eğitim alan genç bir suikastçıyı konu alıyor. Ailesini öldüren insanlardan intikam almak isteyen bu suikastçıya, Oscar adayı başarılı oyuncu Ana de Armas hayat veriyor.

    Keanu Reeves'in de yer aldığı bilinen filmde Ian McShane, Anjelica Hudson ve merhum aktör Lance Reddick, John Wick serisindeki rollerini tekrarlıyorlar. Oyuncu kadrosunda ayrıca Gabriel Byrne, David Castaneda, Catalina Sandino Moreno, Sharon Duncan-Brewster ve Norman Reedus yer alıyor.

    Neredeyse iki yıl önce çekilen ve aslında geçen yıl Haziran ayında vizyona girmesi planlanan film 6 Haziran 2025'te izleyicilerle buluşacak. Gecikme, bazı yeniden çekimler ve ek aksiyon sahnelerinin eklenmesi nedeniyle yaşandı. Bu ek çekimlerde, John Wick filmlerinin yönetmeni ve serinin genel yöneticisi Chad Stahelski de filmin yönetmeni Len Wiseman'a eşlik etti.

    Çeşitli raporlar, filmle ilgili sorunlar olduğunu öne sürüyor ve ek çekimlerin projeyi geliştirmek, John Wick serisinin geneline uyum sağlamasını sağlamak amacıyla yapıldığı belirtiliyor. Bu nedenle, seyircilerden geçer not alamayan "The Continental" dizisinin aksine, çekirdek John Wick ekibi de filme dahil oldu.

    "Ballerina"nın dışında, Donnie Yen'in "John Wick 4"teki karakterine odaklanan yeni bir spin-off filmi ve "John Wick 5" de geliştirme aşamasında.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top