Hesabım
    Pedro Almodóvar İmzalı "The Room Next Door"dan Yeni Fragman

    Julianne Moore ve Tilda Swinton başrollü "The Room Next Door" (Yandaki Oda) 1 Kasım'da sinemalarda.

    Warner Bros. Pictures, usta yönetmen Pedro Almodóvar'ın ilk İngilizce filmi olan “The Room Next Door” (Yandaki Oda) için yeni bir fragman yayınladı.

    Filmin başrollerini üstlenen Tilda Swinton ve Julianne Moore, gençliklerinde aynı dergide birlikte çalıştıkları sırada yakın arkadaş olan Ingrid (Moore) ve Martha (Swinton) karakterlerine hayat veriyor.

    İlerleyen yıllarda Ingrid bir otokurgu romancısı olurken, Martha bir savaş muhabiri olur ve yaşam koşulları nedeniyle ayrılırlar. Ancak yıllarca birbirlerinden habersiz kaldıktan sonra garip bir şekilde tatlı bir tesadüfle tekrar karşılaşırlar.

    Sigrid Nunez'in 2020 tarihli "What Are You Going Through" adlı romanından uyarlanan filmde John Turturro, Alessandro Nivola, Juan Diego Botto, Raúl Arévalo ve Melina Matthews gibi isimler de rol alıyor.

    "The Room Next Door" dünya prömiyerini yaptığı Venedik Film Festivali'nde Altın Aslan ödülünü kazandı. Şimdiden ödül sezonunun gözdelerinden olan filmin Oscar'larda da öne çıkan yapımlardan biri olması bekleniyor.

    "The Room Next Door" 1 Kasım'da sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top