Hesabım
    Tim Roth "Peaky Blinders" Filmine Katıldı

    Cillian Murphy liderliğindeki filmde Rebecca Ferguson ve Barry Keoghan da rol alıyor.

    -

    Oscar adayı Tim Roth, Netflix'in "Peaky Blinders" filminin kadrosuna katıldı. Üretken İngiliz aktör, BAFTA ödüllü dizinin Tom Harper tarafından yönetilecek olan filminde, Cillian Murphy'nin yanı sıra Rebecca Ferguson ve Barry Keoghan'a katılacak. Ferguson ve Keoghan gibi Roth'un rolünün ayrıntıları da gizli tutuluyor.

    Oscar ödüllü Murphy, dizinin devamı niteliğindeki filmde Birmingham gangster ailesinin lideri Tommy Shelby'nin ikonik rolüne geri dönüyor. Projenin prodüksiyonunun bu yıl bitmeden başlaması planlanıyor.

    Filmin senaryosunu, çok ödüllü destansı dizinin yaratıcısı Steven Knight kaleme aldı. Caryn Mandabach, Murphy ve Guy Heeley ile birlikte yapımcılığını üstlenecek. Yönetici yapımcılar arasında Harper, David Kosse, Jamie Glazebrook, Andrew Warren ve David Mason yer alıyor. Film BBC Film ortaklığıyla çekilecek.

    Knight geçtiğimiz günlerde RTS Londra Konvansiyonu sırasındaki "akıllara durgunluk veren" oyuncu kadrosundan bahsetti ve filmin "İkinci Dünya Savaşı'nda geçtiğini ve gerçekten iyi" olduğunu belirtti.

    1995'teki "Rob Roy"la En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu adaylığını elde eden Roth'un sayısız uzun metrajlı çalışmaları arasında Quentin Tarantino'nun yönettiği "Reservoir Dogs", "Pulp Fiction" ve "The Hateful Eight" filmleri; "Little Odessa", "Rosencrantz & Guildenstern are Dead", "The Cook, the Thief, His Wife & Her Lover" gibi yapımlar bulunuyor. Aktör televizyonda ise son olarak "Tiny Beautiful Things" ve "She-Hulk: Attorney at Law" ile izleyici karşısına çıktı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top