Hesabım
    "Dengeler" Beyaz Perde'ye Geliyor: Cihangir Ceylan Ringe Çıkıyor!

    Cihangir Ceylan'ın başrolde olduğu "Dengeler" filmi 11 Ekim'de sinemalarda!

    -

    "Dengeler" göz ardı edilen arka mahallelere ışık tutmaya geliyor! Cihangir Ceyhan’ın başrolü üstlendiği, Mazlum Çimen, Erol Babaoğlu, Sabahattin Yakut, Burak Şafak, Tanju Bilir, Ulvi Kahyaoğlu ve Meli Bendeli gibi başarılı isimlerin yer aldığı "Dengeler" filmi 11 Ekim’de sinema salonlarındaki yerini alacak.

    Inter Yapım imzalı filmin yapımcılığını Can Okan, Ahmet Ziyalar, Sarp Kalfaoğlu üstlenirken yönetmen koltuğunda Süleyman Mert Özdemir oturuyor. Senaryosu Sarp Kalfaoğlu’na ait "Dengeler" aynı hikayeyi üç farklı bakış açısından seyircilerin beğenisine sunuyor.

    Doğarken öldürdüğü annesine verdiği sözü tutmak için ringe çıkan sokak boksörü Ferit Kamacı (Cihangir Ceylan), yenilmesi beklenen müsabakada mafyanın desteklediği profesyonel rakibini nakavt eder. Ferit’in mağlubiyetine bahis oynayan gayrimeşru grupların aksi sonuçla ters düşmesine, bir de aynı gece Ferit’in abisi Ali’nin uğradığı suikast eklenince işler iyice karışır. Ferit sevdiği kadınla yeni bir gelecek hayalleri kurarken şimdi hem abisinin intikamını almak, hem de kendini gayrimeşru grupların radarından kurtarmak zorundadır.

    Kirli bir dünyanın kapısını aralayan, etkileyici görüntüleri ve merak uyandıran kurgusu ile sezonun iddialı yapımlarından biri olan "Dengeler" 11 Ekim'de sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top