Hesabım
    Martin Scorsese'nin Frank Sinatra ve İsa Filmleri Rafa Kaldırıldı

    Scorsese'nin üzerinde çalıştığı iki projede belirsiz bir süre için beklemeye alındı.

    -

    Usta yönetmen Martin Scorsese'nin üzerinde çalıştığı bilinen iki film projesi, Frank Sinatra ve İsa biyografileri, süresiz olarak askıya alındı. Haberi duyuran Variety'e göre Scorsese'nin planı aslında bu filmleri bu yıl içinde peş peşe çekmekti ancak şimdi iki proje de belirsiz bir zamana ertelendi.

    Scorsese'nin İsa temalı filmi Shūsaku Endō'nun 1973 tarihli romanına dayanan "İsa'nın Hayatı" olacaktı. Yönetmenin, İsa'nın karmaşık insani ve ilahi yönlerini keşfetmeyi amaçlayan filmini İsrail, İtalya ve Mısır'da çekmeyi ve bağımsız olarak finanse etmeyi planladığı bildiriliyor.

    Bu filmde İsa rolü için Andrew Garfield ya da Miles Teller'ın adı geçiyordu. Frank Sinatra biyografisinde ise başrolleri Scorsese'nin gözde oyuncusu Leonardo DiCaprio ve Jennifer Lawrence'ın paylaşması bekleniyordu. Ancak geliştirme aşamasında olan her iki proje için de oyuncu kadrosu resmiyet kazanmamıştı.

    Martin Scorsese'den Frank Sinatra Filmi Geliyor: Leonardo DiCaprio ve Jennifer Lawrence Başrolde!

    Sinatra biyografisi için Apple ve Sony'nin projeye dahil olmak istediği söyleniyor. Fakat herhangi bir stüdyoyla anlaşma imzalanmadı ve Sinatra'nın mirasının projeye onay verip vermeyeceği konusunda da ciddi sorular var. Bu durum, filmin belki de hiçbir zaman hayata geçirilemeyebileceğini gösteriyor.

    Scorsese şimdilerde, Steven Spielberg'le birlikte Apple TV+ için bir "Cape Fear" dizisinin yapımcılığını üstlenmeye devam ediyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top