Hesabım
    Michael B. Jordan Başrollü Korku Filmi "Günahkarlar"dan İlk Fragman!

    "Black Panther" ve "Creed" filmlerinin yönetmeni Ryan Coogler'ın yönettiği "Sinners" (Günahkarlar) filminden ilk fragman paylaşıldı.

    Warner Bros. Pictures, Ryan Coogler'ın yönettiği ve başrolünde Michael B. Jordan'ın yer aldığı korku filmi "Günahkarlar"ın (Sinners) ilk fragmanını yayınladı.

    Jordan filmde iki ayrı karakteri, sorunlu geçmişlerini geride bırakmaya çalışan ikiz kardeşleri canlandırıyor. İkizler hayata yeniden başlamak için memleketlerine dönerler, ancak burada daha da büyük bir kötülüğün onları tekrar karşılamayı beklediğini keşfederler. Fragman bu noktayı atlıyor gibi görünse de karşılaşacakları kötülüğün vampirler olacağı filmin prodüksiyon aşamasından bu yana biliniyor.

    Coolger ve Jordan'ın "Black Panther", "Creed" ve "Fruitvale Station"dan sonraki son işbirliğine işaret eden filmin senaryosu da Coogler'a ait. Filmin oyuncu kadrosunda Oscar adayı Hailee Steinfeld (Bumblebee), Jack O'Connell (Starred Up), Wunmi Mosaku (Passenger), Jayme Lawson (The Woman King), Omar Benson Miller (True Lies) ve Delroy Lindo (Da 5 Bloods) da yer alıyor.

    Görüntü yönetmenliğini Autumn Durald Arkapaw'ın, yapım tasarımını Oscar ödüllü Hannah Beachler'ın, kostüm tasarımını Oscar ödüllü Ruth E. Carter'ın üstlendiği filmin müziklerini de Oscar ödüllü besteci Ludwig Göransson besteledi.

    "Günahkarlar" 7 Mart 2025'te sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top