Hesabım
    Dwayne Johnson ve Chris Evans'ı Buluşturan "Kod Adı: Kırmızı"dan Yeni Fragman!

    J.K. Simmons ve Lucy Liu'nun da rol aldığı "Kod Adı: Kırmızı" (Red One) filminden yeni bir fragman yayınlandı.

    Amazon MGM Studios, Dwayne Johnson, Chris Evans'ın yer aldığı Noel komedisi "Red One" (Kod Adı: Kırmızı) için yeni bir fragman yayınladı.

    Oscar Ödüllü J.K. Simmons filmde alışılmışın dışında bir Noel Baba'ya hayat veriyor. Noel Baba'nın kaçırılmasının ardından, E.L.F. Görev Gücü Komutanı Callum Drift (Johnson) Noel'i kurtarmak için dünyanın en ünlü ödül avcısıyla (Evans) ortak olmak zorundadır.

    Filmin oyuncu kadrosunu Lucy Liu, Kiernan Shipka, Kristofer Hivju, Nick Kroll, Mary Elizabeth Ellis ve Wesley Kimmel, Bonnie Hunt ve Jenna Kanell tamamlıyor.

    En az dört filmlik yeni bir hikaye evreninin başlangıcı olması planlanan aksiyon komedi macerasının orijinal hikayesini Hiram Garcia yarattı. Chris Morgan'ın (Hobbs and Shaw) senaryosunu yazdığı filmi Jake Kasdan yönetiyor. Kasdan ve Johnson, "Jumanji: Welcome to the Jungle" filminde de birlikte çalışmıştı.

    Dwayne Johnson, senarist Chris Morgan, yönetmen Jake Kasdan ve Hiram Garcia, filmin yapımcılığını Dany Garcia, Melvin Mar ve Sky Salem Robinson ile birlikte üstleniyor. Film, ABD'deki sınırlı sinema gösterimlerinin ardından 2025 yılında Amazon Prime Video'da izleyicilerle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top