Hesabım
    Hugh Grant Başrollü Korku Filmi "Heretic"ten Yeni Fragman

    A24 yapımı korku filmi "Heretic" (Sapkın) 22 Kasım'da sinemalarda!

    Hugh Grant'in başrolde oynadığı A24 yapımu korku filmi “Heretic”ten (Sapkın) yeni bir fragman yayınlandı. Film 22 Kasım'da vizyona girecek.

    İngiliz aktör Hugh Grant, daha önce korku unsurları içeren filmlerde rol almış olsa da ilk kez bir korku filminde başrolü üstleniyor.

    Filmde Chloe East ve Sophie Thatcher tarafından canlandırılan iki genç misyoner, Hugh Grant'ın canlandırdığı gizemli adamın kapısını çalar. Adam, eşinin mutfakta turta pişirdiğini söyleyerek kızları içeri davet eder. Genç misyonerler evdeki turta kokusunun odada yanan mumdan geldiğini fark ettiklerinde bir şeylerin ters gittiğini anlarlar ancak karşılaştıkları durum oldukça tuhaftır.

    Bu gizemli adam, misyonerleri bir tür psikolojik teste tabi tutup, "İNANÇ" ve "İNANÇSIZLIK" yazan iki kapının birinden geçmelerini ister. Kapıların ardında onları neyin beklediği ise büyük bir gizem... Yeni fragmanda Grant'in karakterinin evini bu tuhaf oyuna hazırladığını görüyoruz. Fragmanda Grant'in performansını öven, "yeniden doğduğunu" söyleyen eleştirmen yorumları da yer alıyor.

    "Heretic", John Krasinski'nin hit filmi "A Quiet Place"in yanı sıra, yakın zamanda Adam Driver'lı tarih öncesi filmi "65" ve Stephen King uyarlaması "The Boogeyman"ın senaryosunu yazan Scott Beck ve Bryan Woods'tan geliyor. İkili filmi hem yazdı hem yönetti.

    Geçen sonbaharda Vancouver'da çekilen filmde ayrıca Elle McKinnon, River Codack, Carolyn Adair, Stephanie Lavigne ve Elle Young rol alıyor. Beck, Woofs, Katie Aquino, Scott Beck, Liliane Bedford, Julia Glausi, Kai Raka, Stacey Sher ve Jeanette Volturno yapımcılığını üstleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top