Hesabım
    David Fincher, Hitchcock Klasiğini Yeniden Çekecek!

    Fincher, Alfred Hitchcock'un "Rope" filmini yeniden çekmeye hazırlanıyor.

    -

    Son olarak Michael Fassbender liderliğindeki "The Killer" filmine imza atan David Fincher'ın Netflix için bir Alfred Hitchcock filmini yeniden çekeceği ortaya çıktı.

    World of Reel'ın bildirdiğine göre, What's on Netflix'ten Kasey Moore, Fincher'ın "Rope" filminin yeniden çevrimi üzerinde çalıştığını doğruluyor ve başka kaynaklar filmin başrolünde Denzel Washington'ın yer alabileceğini belirtiyor.

    Ayrıca, Fincher'ın daha önceden üzerinde çalıştığı, başrollerini Brad Pitt ve Ben Affleck'in üstlenmesi planlanan "Strangers on a Train" projesini iptal ettiği de bildiriliyor.

    Hitchcock'un 1948 tarihli filmi "Rope" (Ölüm Kararı), Patrick Hamilton'ın aynı aslı oyunundan uyarlandı. Hikaye, "kusursuz cinayet"in mümkün olduğunu kanıtlamak ve kendi zekalarını ispatlamak için yarışan iki üniversiteli ev arkadaşını konu alıyor.

    Philip ve Brandon, iddiaları uğruna eski sınıf arkadaşları David Kentley'i iple boğarak öldürürler. Cesedi evdeki eski bir sandığın içine saklayan ikili son derece soğuk kanlı bir şekilde bir akşam yemeği daveti verirler. Ortak öğretmenleri, Kentley'in ailesi ve nişanlısı gibi isimlerin de katıldığı davette hiçbir şeyden haberi olmayan konuklar tüm olağanlıkla yemeklerini bitirirken, bir kişi bir şeylerin yolunda gitmediğinden şüphelenmeye başlar.

    "Rope"un başrollerinde James Stewart, John Dall ve Farley Granger yer alıyor. Hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmayan Fincher versiyonunda ise Charlize Theron'un da oynayacağı, senaryoyu ise "Peaky Blinders"ın yaratıcısı Steven Knight'ın yazacağı iddia ediliyor.

    What's on Netflix son olarak Fincher'ın Netflix için, "Squid Game: America", Robert Towne'un kaleme aldığı "Chintown" ön filmi, "Bitteroot" ve "isimsiz cinayet gerilimi" olmak üzere dört proje geliştirdiğini açıklamıştı. Şimdi bu isimsiz cinayet geriliminin "Rope" yeniden çevrimi olduğu düşünülüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top