Hesabım
    Ian McKellen Emekliliği Düşünmüyor: "Aklım Gidene Kadar Devam Edeceğim"

    "The Hunt for Gollum" ile Gandalf rolüne geri dönüp dönmeyeceği merak edilen usta oyuncu, oyunculuğu bırakmayı düşünmediğini açıkladı.

    -

    Son zamanlarda, yeni Yüzüklerin Efendisi filmi "The Hunt for Gollum"da Gandalf rolüne geri dönüp dönmeyeceği hakkındaki konuşmalarıyla gündeme gelen Sir Ian McKellen, oyunculuğu asla bırakmayacağını açıkladı.

    85 yaşındaki usta oyuncu şu anda, 2. Dünya Savaşı öncesi Londra'daki dizginsiz, iğneleyici bir gazete eleştirmenini konu alan “The Critic” filminin tanıtımını yapıyor. Bu kapsamda NPR'ye konuşurken, Londra'daki Player Kings oyunu sırasında sahneden düşmesine rağmen emekli olmayı planlamadığını söyledi.

    McKellen geçtiğimiz Haziran ayında, Noel Coward Tiyatrosu'nda düşerek bileğini kırdığında hayranlarını endişelendirmişti ancak hızla sağlığına kavuşmuş gibi görünüyor. Bu haftaki röportajında ise oyunculuk yapmasını engellemek için kırık bir bilekten daha fazlasının gerekeceğini söyledi:

    Dizlerim çökene, hafızam çökene ya da aklım gidene kadar devam edeceğim. Hayatımda bundan başka yapmayı tercih edeceğim hiçbir şey yok. Dedikleri gibi, paslanmak yerine eskimek çok daha iyidir.

    Ian McKellen "The Hunt For Gollum"da Gandalf Rolüne Dönmeye İstekli: "Eğer Yaşıyor Olursam..."

    Patrick Marber tarafından kaleme alınan ve Anand Tucker tarafından yönetilen “The Critic”te Gemma Arterton, Alfred Enoch, Ben Barnes ve Lesley Manville başrolleri paylaşıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top