Hesabım
    Mel Gibson "The Passion of the Christ" Devam Filmi İçin Çalışmalara Başladı

    "The Passion of the Christ: Resurrection" için Mel Gibson ve Jim Cavizel yeniden bir araya geliyor.

    -

    Uzun yıllar süren geliştirme sürecinin ardından nihayet Mel Gibson'ın "The Passion of the Christ" (Tutku: Hz. İsa'nın Çilesi) devam filminde prodüksiyon hazırlıkları başlamış gibi görünüyor.

    Collider'ın aktardığına göre, İtalyan haber ajansı Italpress, Gibson'ın şu anda bir yapım ekibiyle birlikte Malta'da olduğunu ve "The Passion of the Christ: Resurrection" adlı devam filmi için potansiyel çekim yerlerini araştırdığını bildirdi.

    Gibson'ın, Akdeniz adasında hükümet yetkilileriyle toplantılara da katılacağı beş günlük bir gezide olduğu bildiriliyor.

    "Sound of Freedom" ve "Person of Interest" yıldızı Jim Caviezel, devam filminde İsa rolüne geri döneceğini doğruladı. Çekimlerin, Gibson'ın yönettiği ve Ocak ayında vizyona girecek olan "Flight Risk"in (Ölümcül Uçuş) tanıtım turlarını bitirmesinin ardından başlayacak.

    Gibson ve ortak yazar Randall Wallace'ın yıllar içinde pek çok taslak kaleme aldığı biliniyor. Wallace, senaryo üzerindeki çalışmanın nihayet tamamlandığını Nisan ayında doğrulamıştı. Gibson ise birkaç yıl önce, filmin doğrusal bir anlatıya sahip olmayacağını ve muhtemelen daha çok doğaüstü bir odağa sahip olacağını söylemişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top