Hesabım
    "Culpa Mia" Devam Filmi "Culpa Tuya"nın Fragmanı Yayınlandı!

    Culpable serisinin merakla beklenen ikinci bölümü 27 Aralık'ta geliyor.

    Prime Video, geçtiğimiz yıl gösterime giren ve dünya genelinde benzeri görülmemiş bir başarı yakalayan ilk fim Culpa Mía’nın ardından merakla beklenen İspanyol yapımı orijinal film Culpa Tuya’nın fragmanını paylaştı. Serinin ikinci filmi 27 Aralık’ta sadece Prime Video’da yayınlanacak.

    Ebeveynlerinin onları ayırma girişimlerine rağmen, Noah ve Nick arasındaki aşk sarsılmaz gözükmektedir. Ancak Nick’in işi ve Noah’ın üniversiteye başlaması yeni ilişkileri de gündeme getirir. İntikam peşindeki eski kız arkadaşın ve Nick’in niyeti belirsiz annesinin ortaya çıkışı yalnızca ilişkilerini değil, Leister ailesinin temellerini de sarsacaktır. Bu kadar çok insan bir aşk hikayesini yok etmeye çalışırken, gerçekten mutlu bir son mümkün olabilir mi?

    Culpa Tuya, Noah ve Nick rolleriyle Nicole Wallace ve Gabriel Guevara'yı geri getiriyor. Marta Hazas, Iván Sánchez, Victor Varona ve Eva Ruiz de devam filmin kadrosunda yer almaya devam ediyor.

    Devam filminde kadroya dahil olan isimler arasında ise ünlü oyuncu Goya Toledo (Amores perros), Gabriela Andrada, Álex Béjar, Javier Morgade ve Felipe Londoño yer alıyor.

    Culpa Tuya’nın yönetmen koltuğunda ilk film Culpa Mia ve El Bar filmlerinin de yönetmeni olan Domingo González oturuyor. Filmin senaryosu ise yine González ile birlikte Sofía Cuenca’nın imzasını taşıyor ve Álex de la Iglesia ve Carolina Bang, Pokeepsie Films ile yapımcılığı üstleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top