Hesabım
    "Small Things Like These" Fragman: Cillian Murphy'nin Oscar Sonrası Rolüne İlk Bakış!

    Cillian Murphy başrollü "Small Things Like These" filminden ilk fragman yayınlandı.

    Lionsgate, başrolünü Cillian Murphy'nin üstlendiği "Small Things Like This" filminin ilk fragmanını yayınladı. Film, geçen yaz vizyona giren "Oppenheimer"daki etkileyici performansıyla birçok ödüle ve kariyerinin ilk Oscar'ına kavuşan Murphy'nin Oscar sonrasındaki ilk projesi olarak dikkat çekiyor.

    "Small Things Like These" prömiyerini Şubat ayında Berlin Film Festivali'nde yaptı ve burada prömiyer yapan ilk İrlanda filmi oldu. Emily Watson filmdeki performansıyla En İyi Yardımcı Performans dalında Gümüş Ayı'nın sahibi oldu.

    Claire Keegan'ın aynı adlı çok satan ve Booker Ödülü'ne aday gösterilen romanından uyarlanan filmde Cillian Murphy, sadık bir baba olan Bill Furlong'u canlandırıyor. Ailesini geçindirmek için kömür tüccarı olarak çalışan Bill, yerel manastırın sakladığı rahatsız edici sırları keşfeder ve kendi gerçeklerini ortaya çıkarır; bu, onu geçmişiyle ve Katolik Kilisesi tarafından kontrol edilen küçük bir İrlanda kasabasının suç ortağı sessizliğiyle yüzleşmeye zorlar.

    Eileen Walsh, Michelle Fairley ve Zara Devlin'in de rol aldığı hikaye, 1985 Noel'inden önceki haftalarda geçiyor.

    "Small Things Like These" Tim Mielants (Peaky Blinders) tarafından yönetildi. Senaryoyu Enda Walsh (Hunger, Disco Pigs) uyarladı. Cillian Murphy filmin yapımcılığını da üstleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top