Hesabım
    Boon Jong-Ho'nun Robert Pattinson'lı Bilim Kurgusu "Mickey 17"den İlk Fragman!

    "Parasite" filminin Oscar'lı yönetmeni Boon Jong-Ho'nun yeni filminden ilk fragman yayınlandı.

    Warner Bros. Pictures, “Parasite” ve “Snowpiercer” filmlerinin yönetmeni Bong Joon-ho'nun sıradaki filmi "Mickey 17"den ilk fragmanı yayınladı. Kara komedi - bilim kurgu filminin başrolünü Robert Pattinson üstleniyor.

    Filmin ilk olarak geçtiğimiz Mart ayında gösterime girmesi planlanmıştı ancak filmin hem 2023 yazında yaşanan grevler hem de yapımdaki bazı değişiklikler nedeniyle post prodüksiyonda daha fazla zamana ihtiyaç duyduğu bildirildi ve gösterim tarihi ertelendi.

    Hikaye, bir buz dünyasını kolonileştirmek için gönderilen tek kullanımlık bir çalışan olan Mickey'yi konu alıyor. Şirketle olan sözleşmesine göre, öldüğünde Mickey'nin bedeni yeniden basılıyor; ancak anıları hâlâ korunuyor.

    Her şey yolunda gidiyormuş gibi görünse de Mickey'nin 17. versiyonu eve gelip 18. versiyonunu yatakta bulduğunda işler değişir. Aynı anda iki enkarnasyonunun da hayatta olması Mickey için çeşitli sorunlara yol açacaktır.

    Edward Ashton'ın romanından uyarlanan filmde Toni Collette, Mark Ruffalo, Steven Yeun ve Naomi Ackie başrolleri paylaşıyor.

    "Mickey 17", Bong'un "Parazit"in En İyi Film Oscar'ını kazanan İngilizce olmayan ilk film olarak tarihe geçmesinden bu yana çektiği ilk uzun metrajlı film. "Parazit" ayrıca En İyi Uluslararası Film, En İyi Yönetmen ve En İyi Senaryo Oscar'larını kazanmıştı.

    "Mickey 17" 31 Ocak'ta sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top