Hesabım
    Uzun Süredir Beklenen "Ben 10" Filminden Kötü Haber Geldi

    Hayranların uzun süredir beklediği canlı aksiyon film uyarlamasının iptal edildiği doğrulandı.

    Cartoon Network

    On yıldan fazla bir süre önce, Cartoon Network'ün "Ben 10" çizgi dizisini temel alan bir canlı aksiyon filminin geliştirilmekte olduğu haberi geldi. Bu haber hayranları heyecanlandırsa da aradan geçen yıllarda projede herhangi bir ilerlemenin haberi gelmedi ve nihayetinde projenin tamamen öldüğü doğrulandı.

    Hikaye, Omnitrix adı verilen uzaylı bir cihazı keşfeden on yaşındaki Ben Tennyson'u konu alıyor. Ben'in bileğine taktığı bu cihaz, on eşsiz uzaylı formuna dönüşmesine olanak tanıyor ve tüm bunları yaparken çocuk kişiliğini de koruyor.

    Dizinin ilk gösterimi 2005 yılında beş televizyon dizisi, beş uzun metrajlı film ve çok sayıda video oyunuyla gerçekleşti; bunlar izleyicilerin ve eleştirmenlerin beğenisini kazanırken çok sayıda Emmy ödülü de aldı. "Ben 10" Cartoon Network'ün ikinci en uzun süreli serisi oldu.

    Yapımcılar Joel Silver ve Steve Richards'ın, 2011 yılında Warner Bros. Pictures çatısı altında çekilecek filmin yapımcılığını üstlenmesi planlanıyordu. Bir yıl sonra Warners, Silver ile 25 yıllık ilişkisini sonlandırdı ve bu da gelişmeyi durdurdu.

    Richards şu anda sinemalarda gösterime giren, Dave Bautista başrollü "The Killer's Game" filminin tanıtım röportajlarını yapıyor. The Direct'in "Ben 10" filminin durumu hakkındaki sorusuna, bunun artık gerçekleşmeyeceğini söylüyor:

    İtiraf etmeliyim ki IMDb'mi güncellemeliyim. Hayır. Yani Joel Silver'la çalışırken bunun haklarına sahiptik ve evet, süresi dolmuştu… Ama yapılması gerekiyor, değil mi?"

    Seri, 2000'li yılların sonlarında iki düşük bütçeli ve canlı aksiyon televizyon filmi üretti: "Ben 10: Race Against Time" ve "Ben 10: Alien Swarm". Serinin son animasyon dizisi ve muhtemelen günümüz çocukları tarafından en iyi bilineni, 2016-2021 yılları arasında yayınlandı ve toplam 166 bölüm oluşturdu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top