Hesabım
    Tom Holland ve Austin Butler "American Speed" İçin Bir Araya Geliyor

    İki genç oyuncu filmde uyuşturucu kaçakçısı kardeşleri oynayacak.

    -

    Marvel Sinematik Evreni'nin Spider-Man'i Tom Holland ve Oscar adayı Austin Butler (Elvis, Dune: Part Two), dram filmi "American Speed"de uyuşturucu kaçakçısı kardeşleri canlandıracaklar.

    Haberi The Insneider duyurdu ve projenin yapımcılığını Oscar ödüllü usta yapımcı Charles Roven'ın (The Dark Knight, Oppenheimer) üstlendiğini ekledi. Projeye şu anda sadece iki yıldız dahil; herhangi bir yönetmen veya yazardan bahsedilmiyor ve herhangi bir stüdyo bağlı değil ancak Amazon'un bir teklif yaptığı belirtiliyor.

    Film, yarış arabası sürücüsü olan Teksaslı kardeşler Don, Dale ve Bill Whittington'un gerçek hikayesine dayanacak. Don ve Bill hem Le Mans'ta hem de Indy 500'de birçok kez yarıştı.

    Kardeşler ayrıca, sürücülerin yarış faaliyetlerini uyuşturucu kaçakçılığından elde edilen gelirlerle finanse ettiği 1980'lerdeki Uluslararası Motor Sporları Birliği skandalının da bir parçasıydı. Kolombiya'dan esrar kaçakçılığı yaptıkları için kardeşlerden ikisi tutuklandı.

    Butler şu sıralar Darren Aronofsky'nin "Caught Stealing" filmini çekiyor, Holland ise "Romeo and Juliet" ile sahneye çıkıyor ve yakın gelecekte "Spider-Man 4" ve "Uncharted 2" filmleri için prodüksiyona başlanması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top