Hesabım
    ABD Box Office: "Beetlejuice Beetlejuice" Zirvedeki Yerini Koruyor

    James McAvoy'lu korku filmi "Speak No Evil" de Amerika gişesinde güçlü bir başlangıç yaptı.

    Warner Bros.

    Tim Burton'ın "Beetlejuice Beetlejuice" (Beterböcek Beterböcek) filmi ABD gişesinde ikinci hafta sonunda da gücünü korudu ve kasasına eklenen 51.6 milyon dolarla kolayca zirvede kaldı.

    Filmin ikinci hafta sonunda, bilet satışlarında sadece %54 oranında düşüş yaşandı ve on günlük toplam hasılatı 188 milyon dolara ulaştı. ABD dışındaki pazarlardan 28.7 milyon dolar daha yakaladı, ancak yurt dışı hasılatının tamamı şu ana kadar sadece 76.3 milyon dolara ulaştı.

    Speak No Evil" (Sakın Ses Çıkarma) yeniden yapımı 12 milyon dolar ile açılışını ikinci sırada gerçekleştirdi. Diğer pazarlardan da 9.3 milyon dolar gelir elde eden filmin bu başlangıcı, yalnızca 15 milyon dolara mal olan bir film için son derece başarılı.

    Marvel'ın "Deadpool & Wolverine" filmi 5,2 milyon dolarla sekizinci haftasonunda da üçüncü sırada kaldı. Film şu anda dünya çapında toplam 1.305 milyar dolara ulaştı ve bunun 621.5 milyon doları Amerika gişesinden geliyor.

    Muhafazakar yapımcı Matt Walsh'un "Am I Racist?" (Ben Irkçı mıyım?" Güney ve Ortabatı ve Dağ Eyaletleri'ndeki muhafazakar pazarlarda öne çıkara 4.8 milyon dolar ile beklenenden daha iyi bir çıkış yaptı ve dördüncü sırada yer aldı. Bu, Daily Wire'ın ilk sinema lansmanını oldu.

    Dennis Quaid liderliğindeki Ronald Reagan biyografik filmi “Reagan” ise üçüncü haftasonunda 3 milyon dolarla beşinci sırada yer aldı ve ABD Box Office listesinin ilk beşini tamamladı. Bu hafta sonunun kaybedeni, Dave Bautista'nın yönettiği aksiyon filmi "The Killer's Game" oldu ve kötü eleştirilerle birlikte sadece 2.6 milyon dolar kazandı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top