Hesabım
    Stephen King Uyarlaması "Salem's Lot"tan Fragman!

    James Wan'ın yapımcılığını üstlenen film "Salem's Lot"u üçüncü kez ekranlara taşıyor.

    Max, Stephen King'in 1975 tarihli doğaüstü korku romanı "Salem's Lot"un uzun süredir beklenen film uyarlamasının fragmanını yayınladı.

    Romanın yayınlandığı 1975 yılında geçen filmde, çocukluğunda yaşadığı bir olaydan rahatsız olan yazar Ben Mears (Lewis Pullman), bir sonraki kitabına ilham bulmak amacıyla memleketi Jerusalem's Lot'a geri döner. Ancak kısa süre sonra kasabanın kana susamış bir vampir ve onun sadık hizmetkarı tarafından avlandığını keşfeder.

    Filmin oyuncu kadrosunu Makenzie Leigh, Alfre Woodard, Bill Camp, John Benjamin Hickey, Nicholas Crovetti, Jordan Preston Carter, William Sadler, Spencer Treat Clark, Cade Woodward, Debra Christofferson ve Pilou Asbaek tamamlıyor.

    James Wan'ın yapımcılığını üstlendiği filmi deneyimli korku yazarı Gary Dauberman yazdı ve yönetti. Bu, Tobe Hooper'ın 1979'daki mini televizyon dizisi ve 2004'teki Rob Lowe liderliğindeki mini diziden sonra King'in ikinci romanının üçüncü resmi uyarlaması olacak.

    Dauberman dün, Stephen King'in filmi sosyal medyada desteklemesinin projeyi stüdyo tarafından terk edilmekten kurtarmış olabileceğini söyledi.

    "Salem's Lot" 3 Kasım'da Max'te yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top