Hesabım
    Laura Dern ve Liam Hemsworth'lü Romantik Netflix Filmi "Yalnız Gezegen"den Fragman

    "Yalnız Gezegen" 11 Kasım'da Netflix'te!

    Netflix, Laura Dern ve Liam Hemsworth'ün başrolleri paylaştığı romantik draması "Yalnız Gezegen"in (Lonely Planet) fragmanını yayınladı.

    Film, ilham arayışı içinde olan bir yazarın Fas'ta inzivaya çekilmek için özel bir gezi rezervasyonu yapan Katherine (Dern) adlı bir romancıyı konu alıyor. Katherine burada "sarhoş edici" genç bir adamla (Hemsworth) tanışır ve bu hayatını değiştiren bir aşk ilişkisine dönüşür.

    Susannah Grant tarafından yönetilen filmin yardımcı oyuncular arasında Diana Silvers (Space Force), Ben Youcef (Afraid), Bellina Logan (Palm Royale), Gustav Dyekjær Giese (The Quiet Ones) ve Dillon Lane (The Guilty) yer alıyor.

    Filmi Tudum'la konuşan Dern, kendisini "Lonely Planet"e çeken şeyin "özellikle edebiyat sahnesi kadar entelektüel açıdan yüklü bir dünyada ilişkilerde kimlik ve öz değerin keşfi" olduğunu söyledi.

    Dern şöyle devam etti: "Genç adam ile yaşlı, köklü yazar arasındaki dinamik ilgimi çekti çünkü bu sadece romantizmle ilgili değil; bu, sizi gerçekten gören ve anlayan birini bulmakla ilgili, ki bu son derece insani ve bağ kurulabilir bir şey."

    Rol arkadaşı Hemsworth hakkında da konuşan Dern şunları ekledi: “Fas maceramız boyunca o sadece bir dost ve sırdaş olmakla kalmadı, aynı zamanda tüm ilişkilerde dürüstlük ve yakınlığa dair ortak özlemimiz beni çok etkiledi. Birbirimizle çok uyumluyduk, bu yüzden bu hikayeyi birlikte anlatmak dünyalara bedeldi… ve o çok komikti, bu yüzden tüm zaman boyunca güldüm.”

    "Yalnız Gezegen" 11 Kasım'da Netflix'te!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top