Hesabım
    "Venom: Son Dans"tan Son Fragman!

    Tom Hardy'li "Venom" üçlemesinin son filmi 25 Ekim'de sinemalarda!

    "Venom: Son Dans" (Venom: The Last Dance) için geri sayım hızlandı. 25 Ekim'de vizyona girecek olan filmden son fragman yayınlandı.

    Sony Pictures'ın Spider-Man çizgi roman karakterlerine dayanan spin-off filmlerinin ilki olan 2018 yapımı "Venom: Zehirli Öfke" ve 2021 tarihli devam filmi "Venom: Zehirli Öfke 2"nin ardından gelen "Venom: Son Dans" Tom Hardy liderliğindeki üçlemeyi sonlandıracak.

    Üçüncü "Venom"un yapımına geçen yıl Haziran ayı sonlarında İspanya'da başlandı ancak oyuncular grevi nedeniyle birkaç hafta içinde set durduruldu. Çalışmalar Kasım ayında yeniden başladı ve Nisan ayında tamamlandı.

    Hardy üçüncü filmde de Eddie/Venom olarak geri dönüyor ve ikili bu son danslarında, her iki dünya tarafından da avlanırken perdeleri kapatacak yıkıcı bir karar vermek zorunda kalıyor.

    "Venom: Son Dans"ta Tom Hardy'e "Ted Lasso" yıldızı Juno Temple ve "Doctor Strange in the Multiverse of Madness" aktörü Chiwetel Ejiofor da eşlik ediyor. Oyuncu kadrosunu Peggy Lou, Stephen Graham, Rhys Ifans, Allana Ubach, Clark Backo tamamlıyor.

    İlk iki filmin senaryo yazarı olan Kelly Marcel bu filmde yönetmen koltuğuna da geçti ve senaryoyu Hardy ile birlikte yazdı.

    Marcel ve Hardy aynı zamanda Avi Arad, Hutch Parker, Amy Pascal ve Matt Tolmach'la birlikte filmin yapımcılığını da üstleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top