Hesabım
    Ewan McGregor, Daha Fazla Obi-Wan Projesi İstiyor

    "Anlatılacak birkaç hikaye daha olduğunu düşünüyorum"

    Disney

    Ewan McGregor bir kez daha Jedi Şövalyesi Obi-Wan Kenobi olarak geri dönmek istediğini ve karakterinin gelecek Star Wars yapımlarında daha fazla rol almasını umduğunu ifade ediyor.

    McGregor, orijinal Star Wars üçlemesinde Alec Guiness tarafından canlandırılan bu karakteri, 1999-2005 yılları arasındaki ön bölüm üçlemesinde canlandırdı ve 2022'de "Obi-Wan Kenobi" mini dizisinde rolünü tekrarladı. Diziye verilen tepkiler karışık olsa da McGregor role dönüşüyle ​​övgü topladı.

    "Obi-Wan Kenobi" dizisinin sonlanmasından bu yana, başka bir proje için resmi bir konuşma yapılmadı. Ancak bu hafta Variety'ye konuşan McGregor Jedi cübbesine geri dönme konusunda istekli olduğunu söylüyor:

    "Umarım bir tane daha yapma şansımız olur. Dizide bitirdiğimiz yer ile Alec Guinness'in Luke Skywalker'la ekrana gelmesi arasında anlatılacak birkaç hikaye daha olduğunu düşünüyorum."

    Rol arkadaşı, Anakin Skywalker'a hayat veren Hayden Christensen de bu heyecanı paylaşıyor ve şunları söylüyor:

    Eğer bu, Ewan'la daha fazlasını yapmam gerektiği anlamına geliyorsa, o zaman bunun üstünde çok fazla düşünmeme gerek yok, ama gerçekten onun karaktere devam etmesini umuyorum. Bir hayran olarak onu Obi-Wan'ı oynarken izlemek çok heyecan verici; o bu konuda çok iyi."

    Dizi, "Revenge of Sith" ile ilk Star Wars filmi "A New Hope"un başlangıcı arasındaki dönemde, ikincisindeki olaylardan dokuz yıl önce geçtiği için, McGregor'un karakterine başka bir macera için yeterli zamanı tanıyor. Bakalım Disney, aktörün bu isteğini duyacak mı?

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top