Hesabım
    "Buz Devri 6" Geliyor!

    “Buz Devri” filmlerinde Sid karakterini seslendiren aktör John Leguizamo, altıncı filmin geleceğini açıkladı.

    Blue sky

    "Buz Devri" serisinin orijinal seslendirme kadrosunda Sid karakterine hayat veren John Leguizamo, "Buz Devri 6"nın geliştirilme aşamasında olduğunu söyledi!

    2002 yapımı "Buz Devri" ile başlayan animasyon serisi, beş ana film ve bir Disney+ yan filmi olan "Ice Age: Adventures of Buck Wild"dan oluşuyor. Buck Wild karakterine merkezine alan bu yan filmin 2022'de yayınlanmasından bu yana başka bir filmin çekilip çekilmeyeceğine dair somut bir haber gelmedi.

    "Wait, Wait...Don't Tell Me!" adlı podcast programına katılan Leguizamo, "Buz Devri 6'yı yapmak üzere olduklarını" kısaca doğruladı ve serinin devam edeceğini açıkladı. Sid oyuncusu, filmdeki rolünden ya da filmin hikayesinin ne olabileceğinden bahsetmemiş olsa da, açıklaması, başka bir filmin geliştirilmekte olduğunu doğrulayan Buck Wild'ın Disney+'taki yapım belgeseliyle örtüşüyor.

    Aktörün film hakkında konuşmaya başlamasıyla birlikte yakın gelecekte serinin gidişatına dair daha somut haberler gelebilir.

    "Buz Devri 6", serinin Blue Sky Studios tarafından canlandırılmayan ilk ana filmi olacak. Animasyon stüdyosu, Covid-19 salgınının ekonomik etkisi nedeniyle Nisan 2021'de Disney tarafından kapatıldı ve Buck Wild'ın dizginlerini 20th Century Animation ve Bardel Entertainment devraldı. Potansiyel hikayeye gelince, filmin yan üründeki olayları mı ele alacağı yoksa bunun yerine "Buz Devri: Büyük Çarpışma"nın doğrudan devamı mı olacağı şu an için belli değil.

    Türkçe Seslendirme Kadrosu Geri Dönecek mi?

    2022 yılında, Buck Wild filminin çıkacağı dönemlerde, Buz Devri'nin çok sevilen Türkçe seslendirme kadrosunda Sid'e hayat veren Yekta Kopan, kişisel blogunda ve sosyal medya hesabında kendisinin ve Haluk Bilginer ile Ali Poyrazoğlu'nun filmde yer almayacağını duyurarak hayranları üzmüştü. Orijinal kadronun geri dönmeme nedeni, Disney+'ta yayınlanacak olan filmin seslendirme bütçesinin çok düşük olmasıydı.

    "Buz Devri 6" muhtemelen bir sinema filmi olarak planlanıyor ancak henüz Türkçe seslendirme kadrosunun dönüp dönmeyeceğini konuşmak için çok erken. Buz Devri serisinin bu usta isimleri barındıran ve mizah dolu Türkçe seslendirmesi hayranlar arasında çok popüler ve ekibin eksikliği belirgin bir hayal kırıklığı yaratacaktır.

    Ancak şimdilik, filmin resmi olarak duyurulmasını beklemekten ve Yekta Kopan, Haluk Bilginer ve Ali Poyrazoğlu'nu bir kez daha Sid, Diego ve Manny olarak duymayı ummaktan başka yapabileceğimiz bir şey yok.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top