Hesabım
    Yeni "Yüzüklerin Efendisi" Filmi "The Hunt For Gollum" İki Filme Bölünebilir

    Ian Mckellen, "The Hunt for Gollum" projesinin iki film halinde yayınlanacağını söylüyor.

    New Line

    Bu hafta İngiliz talk şovu "This Morning"e katılan Ian McKellen'a, yaklaşan "The Lord of the Rings: The Hunt for Gollum" filmiyle Gandalf rolüne geri dönüp dönmeyeceği bir kez daha soruldu.

    Warner Bros. Pictures ve New Line'ın 2023 yılının başlarında, "Yüzüklerin Efendisi"ni temel alan daha fazla canlı aksiyon filmi geliştirmeye hazırlandığı haberi yayıldıktan sonra, Mayıs ayında, Embracer Group AB ile WBD ile yeni filmler geliştirmek üzere bir anlaşma yaptı.

    Bu anlaşma kapsamındaki filmlerden ilkinin 2026'da gösterime girmesi planlanan "The Hunt for Gollum" olacağı da aynı dönemde doğrulandı. Andy Serkis'in Gollum rolüne döneceği ve yönetmen koltuğuna geçeceği film hakkında şimdilik pek fazla bilgi yok.

    "Yüzüklerin Efendisi" Yıldızları "The Hunt for Gollum"da Rol Alabilir!

    McKellen verdiği röportajlarda seriye geri dönmek istediğini söylüyor ve "This Morning"de de bunu yineledi, ancak bu yeni röportajında ​​ekstra bir şey daha ekledi:

    Yeni yılda bir senaryo gelecek ve geri dönmek isteyip istemediğime karar vereceğim (gülüyor). İsterim. Bir numara olan Yeni Zelanda'ya geri dönmeyi çok isterim. Ayrıca başka birinin Gandalf'ı oynaması fikrinden de hoşlanmıyorum.

    Bana iki film olduğu söylendi. Muhtemelen bunu söylememem gerekir (gülüyor). Ama senaryoyu okumadım. Yani öyle olup olmadığını bilmiyorum."

    Birden fazla Yüzüklerin Efendisi film projesi üzerinde çalışıldığı bilinse de "Hunt for Gollum"un potansiyel olarak iki bölümlü olması yeni bir haber. Yine de “Hobbit”te yaşananlardan sonra bu pek de sürpriz değil.

    Filmin yapımcılığını Peter Jackson ve yazar ortakları Fran Walsh ile Philippa Boyens üstleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top