Hesabım
    Oscar Ödüllü Kathy Bates Oyunculuğu Bırakıyor

    Usta oyuncu yakında yayınlanacak olan Matlock dizisinin ardından oyunculuk yapmayacağını açıkladı.

    -

    Oscar ve Emmy ödüllü usta oyuncu Kathy Bates, elli yılın ardından oyunculuktan emekli olduğunu söylüyor.

    "Misery" (Ölüm Kitabı), "Primary Colors" ve "Harry's Law" filmlerinin yıldızı The New York Times'a verdiği röportajda, CBS'te 22 Eylül'de gösterime girecek olan "Matlock" yeniden çevrimindeki başrolünün "son dansı" olacağını söyledi.

    Bates ayrıca, geçen yılın sonlarında bir film çekiminin kendisi için "kötüye gitmesi" nedeniyle aslında daha erken emekli olmaya hazır olduğunu söyledi ancak bunun hangi film olduğunu açıklamadı.

    Ocak ayında menajerleri, katılmasını sağlayacak kadar ilgi çekici olan hukuk temalı klasik TV dizisinin yeniden çevriminin senaryosunu ona gönderdi.

    Bates diziyle ilgili olarak şunları söylüyor: "Dua ettiğim, uğruna çalıştığım, elde etmek için çabaladığım her şeyin birdenbire hepsini kullanmam isteniyor ve bu çok yorucu."

    Dizide Bates, gençlik yıllarında başarıya ulaştıktan sonra prestijli bir hukuk firmasında işgücüne yeniden katılmaya karar veren, yetmiş yaşındaki parlak Madeline "Matty" Matlock'u canlandırıyor.

    Davaları kazanmak ve yolsuzlukları içeriden açığa çıkarmak için mütevazı tavrını ve kurnaz taktiklerini kullanıyor. Matty, riskli yeni dünyasında kendine yer edinmeye çalışırken firmanın genç ortaklarıyla birlikte çalışıyor.

    On sekiz bölümlük dizide ayrıca Jason Ritter, Skye P. Marshall ve Beau Bridges rol alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top