Hesabım
    "Spider-Man: Beyond the Spider-Verse" 2027'ye Ertelendi

    Örümcek Evreni üçlemesinin son filminin 2025'ten 2027'ye ertelendiği iddia ediliyor.

    Sony Pictures Animation

    Sony Pictures Animation'ın “Spider-Verse” üçlemesini sonlandıracak olan "Spider-Man: Beyond the Spider-Verse" filminin beklenenden çok daha ileri bir tarihe ertelendiği iddia ediliyor.

    InSneider, Sony Pictures'ın şimdiye kadar film üzerinde yapılan çalışmaların çoğunu yaratıcı nedenlerden dolayı hurdaya çıkardığını iddia eden bomba etkisi yaratan bir rapor yayınladı.

    Rapor, filmin 2027'den önce gösterime girme ihtimalinin düşük olduğunu belirtiyor. Ayrıca yapım ekibinin, artık onlara film üzerinde çalışmak için daha fazla zaman kalacağı için bu hurdaya çıkarma nedeniyle "rahatladığı" belirtiliyor.

    Bu erteleme, üçüncü "Spider-Verse" filminin, geçen yıl vizyona giren ve heyecan verici bir şekilde sona eren devam filminden tam dört yıl sonra geleceği anlamına da geliyor. "Spider-Man: Across the Spider-Verse" Haziran 2023'te vizyona girdiğinde, hayranlar üçüncü filmin yalnızca bir yıl sonra çıkmasını bekliyordu.

    Önce filmin 2024'te değil 2025'te vizyona girebileceği söylentileri çıktı, ardından belirsiz bir tarihe ertlendiği ortaya çıktı. O dönemde Vulture'da çıkan bir rapor, kaynakların "sürdürülemez çalışma koşulları" ve "amansız bir revizyonizm" iddiasıyla yapımcılar Phil Lord ve Christopher Miller'ın tartışmalı yönetim tarzını detaylandırıyordu.

    Bu erteleme ile film, Destin Daniel Cretton'ın yöneteceği iddia edilen ve çekimlerin 2025 başında başlamasıyla 2026'da vizyona girmeyi hedefleyen dördüncü canlı aksiyon "Spider-Man" filminin de önünden çekiliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top