Hesabım
    Tom Hardy ve Aaron Taylor-Johnson, Gerilim Filmi "Blood on Snow"da Buluşuyor

    Ünlü gerilim yazarı Jo Nesbo'nun romanından uyarlanan filmi Cary Fukunaga yönetecek.

    -

    Tom Hardy ve Aaron Taylor-Johnson, Norveçli ünlü polisiye ve gerilim yazarı Jo Nesbo'nun "Blood on Snow" kitabından uyarlanacak filmde başrolleri paylaşacak.

    Daha çok yarattığı dedektif Harry Hole karakteriyle tanınan Nesbo'nun "The Snowman" ve "Headhunters" romanları da sinemaya uyarlanmıştı.

    1970'lerin Oslo'sunda geçen hikayede Hardy, Fisherman adında bir çete liderini canlandırırken, Johnson ise Olav adında soğuk ve etkili bir tetikçiye hayat verecek. İki rakip çete lideri -Hoffman ve Balıkçı- kontrolü ele geçirmek için yarışmaktadır. Olav, Fisherman'ın en güvendiği suikastçisidir, ancak dış görünüşünün altında zeka ve sarsılmaz bir ahlaki kural yatmaktadır.

    Hoffman kendi karısının öldürülmesini emrettiğinde Olav'ın ilkeleri sadakatiyle çatışır. Kendisini Hoffman'ın bir sonraki hedefi haline getirecek bir plan yapar ve gidecek hiçbir yeri olmayan Olav, kendisini ölümcül çete savaşının tam ortasında bırakacak huzursuz bir ittifak kurar.

    Norveçli Polisiye Yazarı Jo Nesbø ve Netflix, Harry Hole Romanlarını Ekrana Taşıyor

    Filmin yönetmen koltuğunda, Daniel Craig'li son Bond filmi olan “No Time to Die”ın yönetmenliğini üstlenen Cary Fukunaga oturuyor. Nesbo senaryoyu Ben Power'ın revizyonlarıyla kaleme aldı.

    Hardy, Fukunaga, Nesbo, Niclas Salomonsson, Hayden Lautenbach, Mike Larocca ve Michael Schaefer yapımcılığı üstleniyor. “Blood on Snow”un çekimleri bu yılın sonlarında başlayacak.

    Her iki aktör de yakın zamanda Sony-Marvel filmleriyle sinema salonlarında olacak. Hardy'nin Venom üçlemesini sonlandıran "Venom: Son Dans" 25 Ekim'de ve Johnson liderliğindeki "Avcı Kraven" ise 13 Aralık'ta vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top