Hesabım
    Amy Adams'tan Yeni Komedi Filmi Geliyor: "Lazy Susans"

    Film, rock grubu kuran bir grup annenin gerçek hikayesinden esinleniyor.

    -

    Geçtiğimiz hafta Toronto Film Festivali'nde dünya prömiyerini yapan "Nightbitch" adlı kara komedi ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Amy Adams'tan yeni bir komedi filmi daha geliyor.

    Deadline'ın duyurduğuna göre Adams, 20th Century Studios'ta hazırlanan komedi filmi "Lazy Susans"ın hem başrolünü hem de yapımcılığını üstlenmek üzere bir anlaşma imzaladı.

    Bir rock grubu kurmaya karar veren bir grup anneyi konu alan filmin senaryosunu Oscar adayları Annie Mumolo (Nedimeler) ve Stan Chervin (Moneyball) üstlendi. Hikaye, Covid salgınının ortasında bir araya gelen Bostonlu gerçek bir grup olan The Lazy Susans'ın hikayesinden ilham alıyor.

    TEG+ için yapımcılık yapacak olan Vivek J. Tiwary ve Jack Leslie, Boston Magazine'in "For That Moms About to Rock" başlıklı makalesinden yola çıkarak projeyi başlattılar. Adams ve Stacy O'Neil da Bond Group Entertainment şirketleri aracılığıyla yapımcılık yapacaklar. Filmin yönetmeni ve oyuncu kadrosunda yer alacak isimler henüz belli değil.

    Altı kez Oscar adayı olan Adams'ın son filmi "Nightbitch" evde oturan bir annenin hayatının gerçeküstü bir dönüşüme uğramasını anlatıyor. Adams, Rachel Yoder'ın 2021 romanından Marielle Heller tarafından uyarlanan filmin de yapımcılığını üstlendi. Searchlight Pictures "Nightbitch"i 6 Aralık'ta ABD'de gösterime sokacak, filmin ülkemizdeki gösterim tarihi ise belli değil.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top