Hesabım
    George Clooney ve Brad Pitt'li "Ocean's 14" İçin Çalışmalar Başladı!

    Yeni "Ocean's" filmini Edward Berger'in yöneteceği iddia ediliyor.

    -

    Yakın zamanda Apple filmi "Wolfs" ile bir araya gelen George Clooney ve Brad Pitt'in "Ocean's Fourteen" filmi için orijinal üçlemedeki rollerine geri döneceği iddia edildi.

    Haberi duyuran Deadline, ünlü üçlemenin bir sonraki filminin hazırlık aşamasında olduğunu söyledi ve Clooney'nin geçen yıl "Going in Style" ruhuna uygun olduğu söylenen güçlü bir senaryoya sahip olduklarını belirtti.

    Smokehouse yapımcılığında hazırlanan filmin yönetmenliğini ise "Batı Cephesinde Yeni Bir Şey Yok" filminin yönetmeni Edward Berger'in üstleneceği belirtiliyor. Bu film "Ocean's" serisinde yönetmen Steven Soderbergh'in olmadığı ilk proje olacak.

    Berger son filmi "Conclave" ile Venedik Film Festivali'nde harika eleştiriler aldı. Ayrıca sıradaki James Bond filmini yönetmesi için de adı geçiyor.

    Brad Pitt ve George Clooney Başrollü "Wolfs" Çıkmadan Devam Filmi Onaylandı!

    Deadline projenin henüz çok erken aşamada olduğunu ve Berger'in bu noktada resmi bir teklifinin bile bulunmadığını söylüyor. Bunun dışında, başrollerinde Margot Robbie ve Ryan Gosling'in yer aldığı bir “Ocean's” ön filmi de hazırlık aşamasında.

    "Oceans's Fourteen" için, yakın zamanda "The Instigators" için bir araya gelen Matt Damon ve Casey Affleck'in de geri dönmesi bekleniyor ancak henüz hiçbir katılım resmileşmedi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top